Mine produkter
Hjælp

NemHandel - Der opstod fejl ved forsøg på at kontrollere antal klip

01-01-2015 07:59
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 764 Visninger
Der opstod en fejl ved forsøg på at kontrollere antal klip du har tilbage. Prøv igen lidt senere.

I situationer med afsendelse af elektroniske fakturaer i Stellar, kan der måske opstå problemer med udveksling af data mellem dit Stellar program og Nemhandelserveren. En af fejlmeldingerne kunne lyde som følgende :

Der opstod en fejl ved forsøg på at kontrollere antal klip du har tilbage. Prøv igen lidt senere. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Stellar Support.

Teknisk fejlmeddelelse :
Der var ikke nogen slutpunkt, der lytter på http://....... /eDocserver/eDocserver.svc, og som kan acceptere meddelelsen. Dette skyldes ofte en forkert adresse eller SOAP-handling. Du kan finde flere oplysninger under InnerException.

Problemløsning :
Tjek om du  har adgang til internettet, hvilket kræves for du kan afsende elektroniske fakturaer fra Stellar. Hvis du har internetadgang, kan du forsøge at slå op på vores eDocServer via http://edocserver.stellarhosting.dk/EDocWebService/eDocServer.svc for at verificer om din firewall tillader udveksling mellem din egen installation og eDocserveren.

Et korrekt opslag ser ud som følgende :

 

Hvis det ikke lykkedes, må du konfigurer din firewall til at tillade dette. Se nærmere instruktion til din firewall eller kontakt din systemadministrator.