annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
Heidi Lind Andersen
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 150 Visninger
I Stellar kan du registrere rabatter på flere niveauer. Det kan være opdelt efter Prisgrupper, mængderabatter, som et fast beløb eller i %

Bemærk at rabatten er gældende alle solgte enheder på én salgslinje.

Det betyder endvidere, at funktionen sammenlæg ens varelinier ikke slår igennem på de linjer, hvor der udløses en rabat. Vær opmærksom på jo mere specificeret du ønsker dine rabatter skal være, desto mere tidskrævende vil de også være efterfølgende være at vedligeholde.

Du kan registrere rabatter på flere niveauer :

1. Manuel rabat på salgsordre

2. Rabat på kombination af én vare og én debitor

3. Fakturarabat i % af ordretotal for én debitor

4. Rabat af en kombination af én debitorgruppe på én varegruppe


Rabattype 1 : Manuel rabat skrives på varelinjen på salgsordre og/eller via som en fakturarabat via ordretotal billedet under ordreoprettelse.

Rabattype 2 : Opsættes på Varen under fanen Rabat som en Prisgruppe. Rabatten kan være gældende udelukkende for en Valutakode eller kan være defineret som en %-sats eller fast rabatbeløb. Derudover er det muligt at tage højde for minimumsantal for mængde før rabat udløses.
Bemærk! - Sker det, at du tilføjer samme vare på en ny varelinje, vil der ikke blive udløst rabat, selvom den total mængde, du sælger overstiger minimumsmængden. Her er altså tale om, at rabatterne på varekortet er en varelinjerabat. 

Før du begynder at benytte rabatter, og hvis du arbejder med valutakoder, er vores forslag, at du altid opretter dine rabatter i %, uanset om dine rabatter vedrører indenlandske eller udenlandske kunder. Dog vil en valutakode kunne tiknyttes en fast pris. Husk at prisen skal være i valutaen og ikke i danske kroner.

Rabatype 3: Udfyldes på den enkelte debitor eller via debitorgruppe

Rabattype 4: Opsættes på debitorgruppe ved at tilknytte en varegruppe med tilhørende rabat-%

De forskellige måder at registrere rabatter i Stellar er et ordnet i et hierarkisk system, sådan at de overstyrer hinanden. På denne måde er det bare en af dem som være gældende i sidste instans.