annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
Heidi Lind Andersen
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 151 Visninger
Vi har gjort det nemt for dig at huske at tage sikkerhedskopi. Du skal blot bede Stellar om at påminde dig, når du er sidste bruger der lukker Stellar ned. (Gælder ikke Stellar Hosting)

Når sidste bruger logger af Stellar, kan du bede Stellar om at huske dig på at danne en sikkerhedskopi. Denne funktionalitet forefindes dog ikke for vores brugere på Stellar Hosting, da der  automatisk hver nat tages sikkerhedskopi af vores servere. Med andre ord vi husker det for dig!

Sådan kan du få Stellar til at give dig en påmindelse om, at tage en sikkerhedskopi

1. Gå via Funktioner - Systemopsætning - Firmaoplysninger

2. Markér feltet Tilbyd at lave en sikkerhedskopi

Tilbyd at lave en sikkerhedskopi

3. Vælg Ok for at bekræfte opsætningen og lukke vinduet.

4. Næste gang, sidste bruger lukker Stellar, vil Stellar påminde bruger om at tage en sikkerhedskopi

Dan sikkerhedskopi?

5. Bekræft ved at sige Ja

6. Angiv sti hvortil hvortil sikkerhedskopien ønskes gemt. (Vi anbefaler enten en server hvor fra forefindes øvrige sikkerhedskopirutiner eller en flytbar disk. Stien kan gemmes via knappen Husk mappe)

Dan sikkerhedskopi

7. Bekræft ved Ok, hvorefter sikkerhedskopien dannes.

8. Når sikkerhedskopien er dannet, lukker Stellar automatisk efterfølgende.

Vi anbefaler altid at tjekke, om sikkerhedskopien fysisk forefindes, på den ønskede sti-angivelse.