Mine produkter
Hjælp

Standardsignatur i mails fra Stellar

07-08-2015 24:21
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 979 Visninger
Du har mulighed for at oprette en automatisk signatur ved afsendelse af mails fra Stellar. Det gør det hurtigere at sende f.eks. fakturaer med en forudfyldt standardtekst med eksempel dine firmaoplysninger m.v.

Sådan laver du en mail skabelon / signatur i Stellar til brug for afsendelse af emails

Inden du går igang er det dig en god hjælp og vide på forhånd, hvordan I vil benytte mail skabelon / signatur i Stellar. Du kan nemlig arbejde med flere mail skabeloner / signaturer i Stellar afhængig af hvorvidt om hver bruger ønsker at benytte sin egen skabelon / signatur.  

I denne vejledning beskriver vi hvordan du din laver en standard mail signatur. Hvis du ønsker at lave en mailsignatur pr. bruger, henviser vil til denne vejledning. Sådan udarbejder du din egen mail skabelon / signatur

Sådan opretter / rediger du en standard mail skabelon / signatur 

Du har mulighed for at oprette en automatisk signatur, der præ-udfyldes ved afsendelse af mails fra Stellar. Det gør det nemt at sende dine oplysninger med f.eks. ved fakturering. Hvis der findes en standard.signatur.html, så bruges denne som udgangspunkt, automatisk ved afsendelse af mails.

  • Åbn Sellar og gå via Funktioner - Systemopsætning - PDF og mailopsætning
     
  • Klik på knappen Mail skabelon hvorefter nedenstående vindue vises. (Hvis du i forvejen har en standard skabelon / signatur, vil det være denne der åbnes for redigering)

Mail skabelon

Opret en standardsignatur 

Du har en række formateringsmuligheder såsom forskellige skriftyper, farver etc. Når du er færdig gemmes signaturen via knappen Gem som (punkt 2) og navngives som beskrevet nedenfor. Sådan navngiver og gemmer du en standard mail / signatur

eller

Rediger i en eksisterende signatur

Hvis du ønsker at rediger en eksisterende mail skabelon, åbnes denne  for redigering via knappen Åbn (punkt 1). Du kan herefter rediger i denne og gemme via knappen Gem (punkt 3)

Sådan navngiver og gemmer du en standard mail skabelon / signatur

2. For regnskaber uden oprettede brugere navngives filen : Standard.signatur.html - Bemærk stien angives i det regnskab, hvor i skabelonen, ønskes benyttes.

Eks. Her ser du, hvordan du navngiver og gemmer et standardsignatur i Stellars regnskabsmappe 8
 

 

Eks. :Sådan ser du det færdige resultat, hvor Nikolaj, har oprettet en standardsignatur med egne oplysninger.
Denne mulighed vælges oftest i et enkeltbruger miljø, hvor der ikke er andre medarbejdere, som sender emails fra Stellar.

Nu har du oprettet en mail skabelon / standard signatur i Stellar til brug for afsendelse af emails