Vejledninger i Visma Website & Webshop
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Ebuzer Kilic
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 174 Visninger
Det er vigtigt, at du skaffer dit eget domæne, da det bliver din virksomheds identitet på internettet!

Internetadresser kaldes for domæner. Du får automatisk en adresse knyttet til din hjemmeside, når du begynder på Visma Webshop/Webshop +. Din startadresse bygger på det virksomhedsnavn, du oplyste, da du oprettede din login til Vismas internettjenester. En startadresse kan f.eks. se således ud: www.yourvismawebsite.com/Testfirma.

Det er intet, som forhindrer dig i at fortsætte arbejdet med din hjemmeside med den startadresse, som vi har givet dig, for så senere at udskifte den. Du bør dog snarest skaffe dig dit eget domæne, da det bliver din virksomheds identitet på internettet.

Du får vist dine domæner, hvis du går ind på Indstillinger – Domæne. Der findes der en oversigt over de domæner, du har knyttet til din hjemmeside.


Hoveddomæne

Du kan have flere domæner knyttet til din hjemmeside. Du vælger et, som du vil have som hoveddomæne. Uanset hvilket af dine andre domæner, kunderne går ind på, omdirigeres al trafik til dit hoveddomæne. Det giver dig mulighed for at have flere domæner forbundet til din hjemmeside, men alligevel styre dine kunder til det hoveddomæne, du har valgt.

Når du begynder at arbejde med Visma Webshop/Webshop + er den automatisk oprettede startadresse sat som hoveddomæne. Når du bestiller dit eget domæne, angiver du det som hoveddomænet.