annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Kom godt igang

19-08-2014 01:00
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 512 Visninger
Flere og flere kunder søger efter produkter og tjenester online, mens de fleste virksomheder har deres egen hjemmeside. Med din egen hjemmeside, når du ud til både nye og gamle kunder, der ønsker at vide mere om din virksomhed - døgnet rundt.

Med Visma Webshop + opbygger du hurtigt og enkelt din hjemmeside ved hjælp af forskellige indholdselementer. Når du første gang starter programmet, er der oprettet nogle forskellige elementer som eksempel. Du fjerner eksemplerne ved at klikke på krydset i rammen om elementet. Rammen vises, når du trækker markøren hen over elementet.

Nedenfor har vi sammenfattet de vigtigste trin til at komme i gang med din hjemmeside.

1. Alt arbejde starter i værktøjsfeltet
I værktøjsfeltet ser du de elementer, du kan bruge til at opbygge din hjemmeside med. Det er også her, du finder de forskellige indstillinger, du skal foretage, og vælger det ønskede layout for hver side.Du opbygger dine sider ved hjælp af forskellige overskrift-, tekst- og billedelementer. De forskellige elementer tilpasses i størrelse efter det sidelayout, du har valgt, mens tema og farve på din side og dine overskrifter ændres ud fra det tema, du har valgt i indstillingerne.

Når du trækker et element ud på en side, fyldes det op oppefra og ned. Når du trækker flere elementer ud på en side, flytter du rundt på placeringen ved at trække i rammen og trække dem til det sted, du ønsker, de skal være. Du kan prøve forskellige alternativer, indtil du er tilfreds. Det er først når du klikker på Publicer at det, du har opbygget, kan ses af kunderne på siden.


2. Opbyg din startside
Det første du skal gøre, når du skal oprette din hjemmeside, er at overveje, hvilke oplysninger du vil have på din startside. Startsiden er den første side, der møder dine kunder, og det er vigtigt, at den giver et godt førsteindtryk. Fra startsiden kan du lede dine kunder videre til andre sider.

Logotypen er den tekst, der vises øverst på alle dine sider. Når du første gang logger ind for at oprette din hjemmeside, bruges det firmanavn, du angav i startguiden, som logotype. Du kan ændre teksten eller uploade et billede, hvis du har en anden logotype, som du ønsker at bruge i stedet.


3. Flere sider
Overvej, hvilke hovedsider du vil have. Det er dem, som danner grundstrukturen for din hjemmeside og som kunderne ser på websidens menuer. Jo klarere struktur, jo lettere er det for dine kunder at finde frem til det rette sted. Du kan prøve forskellige alternativer, indtil du er tilfreds. Det er først, når du klikker på Publicer at det, du har oprettet, kan ses af kunderne på siden.


4. Opbyg din webshop
For at kunderne skal kunne handle i din webshop, skal du foretage nogle grundlæggende indstillinger af leverings- og betalingsmetode, samt hvordan varer skal vises i din shop. Derefter er tiden inde til at indlægge de varer, du vil sælge.


5. Giv din hjemmeside en adresse
Internetadresser kaldes for domæner. Du får automatisk en adresse knyttet til din hjemmeside, når du begynder på Visma Webshop/Webshop +. Din startadresse bygger på det virksomhedsnavn, du oplyste, da du oprettede din login til Vismas internettjenester. En startadresse kan f.eks. se således ud: www.yourvismawebsite.com/Testfirma.

Det er intet, som forhindrer dig i at fortsætte arbejdet med din hjemmeside med den startadresse, som vi har givet dig, for så senere at udskifte den. Du bør dog snarest skaffe dig dit eget domæne, da det bliver din virksomheds identitet på internettet.


6. Publicer din hjemmeside
Hjemmesiden bliver offentligt tilgængelig og mulig at finde, når du har publiceret den. Det giver dig mulighed for i fred og ro at udvikle en struktur og et indhold, du er tilfreds med. Det er først, når du klikker på Publicer at det, du har oprettet, kan ses af kunderne på siden. At publicere din hjemmeside er det sidste trin i dit grundarbejde.