annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

Anonymous
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 402 Visninger
I menuen Sidelayout kan du vælge mellem forskellige layouts for den aktuelle side. Når du åbner menuen, ser du en oversigt over de forskellige alternativer. Du vælger det layout, du ønsker til hver enkelt side. De forskellige elementer, du bruger til at bygge siden op med, tilpasses i størrelse efter det layout, du har valgt til den aktuelle side.

Bemærk, at ved skift af layout kan rækkefølgen af de forskellige tekst- og billedelementer blive ændret. Du skal trække dem til det sted, hvor du vil have dem i det aktuelle layout.

  Layout-alternativ 100 velegnet, hvis du ønsker at vise store billeder, eller hvis du ønsker en længere tekst, f.eks. teksten til en aftale. 

 Layout-alternativ 50-50 er et normalt layout, der passer til de fleste sider. To lige store kolonner, som hverken fremhæver det ene eller det andet indhold. To lige store kolonner, som hverken fremhæver det ene eller det andet indhold.

 Layout-alternativ 100-50-50 kan f.eks. bruges, hvis du har en webshop, og du øverst på siden vil vise en lagerkategori, men vil opdele indholdet længere nede på siden. 

  Layout-alternativ 25-75 og 75-25 er velegnet til at fremhæve hovedindholdet i den brede kolonne, samtidig med at du får palds til links og andre, tilhørende oplysninger i den smalle kolonne.