annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

Vejledninger i Visma Website & Webshop

Sortér efter:
Fragtmetoderne er ikke en del af systemteksterne og skal derfor manuelt oversættes.
Vis hele artiklen
Betalingsbetingelserne er ikke en del af systemteksterne og skal derfor manuelt oversættes.
Vis hele artiklen
I vores webshop har du mulighed for at tilføje flere forskellige sprog, så dine kunde selv bestemmer hvilke sprog de vil benytte når de besøger din side.
Vis hele artiklen
Når der arbejdes med hhv. hovedmenu & underside, er det muligt at linke, via et produkt billede, internt til de forskellige undersider.
Vis hele artiklen
I menuen Sidelayout kan du vælge mellem forskellige layouts for den aktuelle side. Når du åbner menuen, ser du en oversigt over de forskellige alternativer. Du vælger det layout, du ønsker til hver enkelt side. De forskellige elementer, du bruger til at bygge siden op med, tilpasses i størrelse efter det layout, du har valgt til den aktuelle side.
Vis hele artiklen
Med hjemmesidens struktur menes i hvilken rækkefølge, siderne skal vises, og på hvilket niveau de skal ligge. Når der føjes nye sider til din hjemmeside, tilføjes de som hovedsider. En side på hovedniveau ligger til venstre på listen. Hvis du flytter en side et trin til højre, bliver den en underside.
Vis hele artiklen
Funktionen Tema bruger du til at vælge din hjemmesides udseende. De forskellige kombinationer, du kan vælge imellem, er udviklet med henblik på at give din hjemmeside et sammenhængende og brugervenligt udseende. De temaindstillinger du foretager, gælder for hele din hjemmeside.
Vis hele artiklen