annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Integration med Danske Bank

08-07-2015 21:32
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 1122 Visninger
Har du Visma eAccounting og Danske Bank, har du mulighed for at få integration så dine bilag fra banken automatisk bliver importeret og ligger som bilag der matches.

Når du har Visma eAccounting og Danske Bank Business Online, har du mulighed for at få transaktioner til at flyde automatisk mellem din Visma eAccounting og Danske Bank konto. Det betyder, at de transaktioner der er på din bankkonto, automatisk bliver flyttet over i din Visma eAccounting. Hvis der er salgsfakturaer der kan udlignes, vil programmet selv foreslå udligning af den korrekte faktura.

Købsfakturaer du har tastet ind i programmet, vil automatisk blive sendt til betaling i din netbank. Det eneste du skal gøre er, at godkende betalingen i din bank. På den måde skal du ikke tænke på forfaldsdatoer på købsfakturaer, eller være bekymret for tastefejl eller forkert bogføring i din Visma eAccounting. Du slipper også for at komme til at bogføre den samme banktransaktion to gange.

Med andre ord – din bank vil altid stemme.

For at få samarbejdet etableret, skal du udfylde dette skema og sende det til Visma Support på support-software@visma.com. Når vi har modtaget korrekt udfyldt skema, går der op til 3 bankdage før samarbejdet er etableret.