annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
Stine Mieritz
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 113 Visninger
Ordre er en tillægstjeneste, som ikke indgår i grundversionen af Visma eAccounting. For at læse mere og købe tillægstjenesten, så klik på dit firmanavn øverst til højre i vinduet.

Du opretter ordren på samme måde som til nationale kunder, se afsnittet Opret ordre.

Det land, som er angivet for kunden i kunderegistret, bestemmer hvilket sprog, ordren udskrives på. Til danske, svenske, norske og engelske kunder bliver ordren automatisk på det respektive sprog. Til alle andre lande bliver ordren på engelsk.

Varenavn
Hvis du har angivet et engelsk navn i feltet Varenavn på engelsk i vareregistret, vil artiklen blive vist med det engelske navn på tilbud til udenlandske kunder. Hvis feltet er tomt, vises det danske  varenavn også på udenlandske ordrer.

Ordretekst
Under Indstillinger - Firmaindstillinger, fanen Øvrige oplysninger, kan du tilføje en standardtekst til ordrer. Tekst, som indskrives i feltet Ordretekst vises på alle danske ordrer. Hvis du klikker på Vis udenlandsk tekst kan du i feltet Ordretekst udland skrive en ordretekst på et andet sprog. Denne tekst vises på dine ordrer til udenlandske kunder.