annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 379 Visninger
Transaktionsanalysen hjælper dig med at afstemme dine konti og med at følge firmaets resultat. Den hjælper dig også med lettere at opdage forkerte transaktioner som f.eks. fejlkonteringer og forkert registrerede beløb.

Under Bogføring i vinduet Transaktionsanalyse findes tre forskellige rapporter at arbejde med:


Finanskontokort
På finanskontokortet vises en sammenstilling af alle bogføringskontoernes saldi og de verifikationer, som bogføres på de respektive konti. For lettere at kunne finde oplysninger på finanskontokortet findes flere udvalgsmuligheder.

Du kan vælge at foretage udvalg og/eller søgning på:

  • konto
  • Bogføringsdato - datointervallet kan strække sig over mere end et regnskabsår.
  • dokumenttype
  • fritekst i feltet Søg

Du kan vælge at søge på et eller flere udvalg på en gang. F.eks. kan du kombinere søgefeltet med fritekst med bogføringsdato og dokumenttype.

Du kan vælge at gå ind og kigge på en verifikation på listen ved at klikke på den. Når rækken foldes ud, kan du vælge enten Åbn eller at Korrigere.


Balanceudskrift
I en balancerapport vises firmaets aktiver og passiver for den valgte periode. Datointervallet må ikke strække sig over mere end et regnskabsår. Den viser oplysninger om, hvordan dine aktiver så ud, f.eks. ved årets begyndelse, udviklingen i løbet af året og resultatet ved årets afslutning. Balancerapporten viser dit firmas aktiver, egenkapital og passiver.

Eksempel

Hvis du vælger at klikke på 5710 Samlekonto debitorer, åbnes finanskontokortet, hvor alle verifikationer, som er relateret til saldoen i balancerapporten, vises.


Resultatopgørelse
I en resultatopgørelse vises en sammenstilling af alle konti, hvor indkomster eller udgifter bogføres. Resultatrapporten viser, hvordan resultatet ser ud for den valgte periode og totalt for hele året. Den valgte periode må ikke strække sig over mere end et regnskabsår.

Eksempel

Hvis du vælger at klikke på 1010 Varesalg, åbnes finanskontokortet, hvor alle verifikationer, som er relateret til saldoen i resultatrapporten, vises.