Mine produkter
Hjælp

Vejledninger i Visma.net ERP

Sortér efter:
I denne vejledning gennnemgår vi, hvordan du opsætter en ny kunde med brugere og moduler, efter du har oprettet denne i STORE.
Vis hele artiklen
14-12-2020 12:26 (Senest opdateret 17-07-2023)
 • 0 Svar
 • 0 ros
 • 151 Visninger
I nogle situationer, vil det være supporten en stor hjælp at have adgang til kundens Visma.net miljø, for at kunne bistå med at løse en supportsag eller lignende.  Det kunne være i situationer, hvor det er kundespecifikke opsætninger eller hvor adgang er nødvendigt for at kunne analysere problembeskrivelsen direkte i kundens data.  Et ønske om adgang til kundens data vil som udgangspunkt ikke erstatte en problembeskrivelse, men være supporterens værktøj for at kunne indhente yderligere oplysninger i bestræbelse på at finde en hurtig og korrekt løsning i fællesskab
Vis hele artiklen
06-10-2020 15:24 (Senest opdateret 07-07-2023)
 • 0 Svar
 • 0 ros
 • 155 Visninger
Når du opretter en ISV-bruger dvs. skal have en integration på din løsning:   Oprettelse af ISV-bruger eller brugere skal være med en firma-e-mailadresse - og ikke en personlig e-mail adresse ude hos jer/integrationspartneren. Eksempel:   Firmanavn@firmanavn.dk - OK Susanne.Mortensen@firmanavn.dk - IKKE OK   Hvis du binder integrationen op på en personlig e-mail, opstår der problemer, hvis personen stopper med at arbejde hos jer/integrationspartneren. Her er det langt bedre, at integrationen lægges på en 'neutral' e-mail, som flere hos jer/integrationspartneren har adgang til.   Når du vælger en neutral e-mail sikres, at det er firmaet, som kan styre disse ISV-bruger. Opret gerne en e-mailadresse med et sigende navn fx integration@firmanavn.dk, så alle er enig om, hvad netop denne ISV-bruger bruges til.   Eksempelvis hvis det er til en POS løsning, kunne det være pos@firmanavn.dk eller kasse@firmanavn.dk eller noget, som viser, hvad denne bruger er integreret med. Dermed sikrer du, at det er firmaet, som ejer e-mailadressen, som kan styre, hvornår den skal nedlægges, når den ikke længere er i brug eller aktiv.
Vis hele artiklen
22-03-2021 08:29 (Senest opdateret 07-07-2023)
 • 0 Svar
 • 0 ros
 • 103 Visninger
Butiksbruger opsætningsguide med adgang til, Purchase receipts (PO3020PL) Adjustments (IN3030PL)
Vis hele artiklen
04-09-2020 10:53 (Senest opdateret 07-07-2023)
 • 0 Svar
 • 1 ros
 • 117 Visninger
Når du opretter en ny kunde i STORE, skal du angive 3 roller for kunden - en af disse er customer administrator.   Hvad er en customer administrator? Rollen som customer administrator giver nogle rettigheder til at oprette og aktivere moduler samt brugere på kunden inde i Visma.net ADMIN. Derudover kan rollen give supportadgang til medarbejdere fra Visma eller partner inde under fanen "Support".   Der kan være flere customer administratorer på en kunde.   Hvem kan være customer administrator? Den klare corporate Visma-anbefaling er, at det er en fra kunden, som er angivet som Customer Administrator - og når der så er behov for det, kan kundens customer administrator give partner adgang via supportfunktionen. Der findes en guide på dette i Community.   Det er grundlæggende pga. sikkerhed, klart ansvar osv. - men alt afhænger selvfølgelig af, hvad I som partner har aftalt med kunden.    Kan jeg som partner være customer administrator? Hvis kunden gerne vil have en konsulent fra deres partner skal være customer administrator er det en mulighed. Kunden skal være indforstået og klar over de rettigheder, der følger med at være customer administrator fx at partner så har adgang til deres regnskab og kan ændre på brugerindstillinger mv.   Vi anbefaler, at der er indhentet skriftlig erklæring fra kunden herom, hvis partner skal være customer administrator, så der er klare linjer mellem parterne.    Kunden skal også være opmærksom på, at partner ikke både kan have supportadgang og samtidig være customer administrator. Det betyder, at kunden vil skulle betale for jeres brugerlicens.   Når du som partner får bevilget supportadgang til en kunde, bliver du automatisk application manager og vil dermed have mange af de samme rettigheder og muligheder som en customer administrator.  
Vis hele artiklen
23-02-2021 15:00 (Senest opdateret 07-07-2023)
 • 0 Svar
 • 1 ros
 • 132 Visninger