Mine produkter
Hjælp

Data bliver ikke synkroniseret til mobile enheder

19-11-2014 21:17 (Senest opdateret 04-06-2021)
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 626 Visninger

Er der tilkoblet mobile brugere til ServiceSuite løsningen, kan det ske at de aftaler der ligger i ServiceSuite ikke bliver synkroniseret ud på nettet til de mobile enheder.

 

Hvis aftaler ikke er tilgængelige fra de mobile enheder, kan det skyldes at den service der varetager denne synkronisering, ikke kører på computeren.

 

Du kan tjekke om denne service kører ved at logge på den computer hvor ServiceSuite databasen ligger installeret og tjekke følgende:

Søg på din computer efter Tjenester (Services) hvis computeren er sat til engelsk og find den tjeneste der hedder Service Suite Service.

Tjek herefter om servicen er startet eller stoppet, hvis du har mulighed for at starte tjenesten betyder det at tjenesten er stoppet.

Når du har genaktiveret tjenesten kan der gå op til et par minutter før, at ServiceSuite har synkroniseret data ud på nettet.

 

I visse tilfælde kan det hænde at der er manglende rettigheder til at aktivere tjenesten, i sådanne tilfælde henviser vi til brugers IT administrator for admin rettigheder.