Mine produkter
Hjælp

E-mail faktura

04-03-2014 21:20
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 458 Visninger
Du kan sende en faktura som e-mail direkte fra bilagsoversigten i vinduet "Bilag" ved et højreklikke på fakturaen og vælge Send pr. e-mail.

Du kan også vælge Egenskaber for at se indholdet af fakturaen. I fakturavinduet sætter du kryds i "Send pr. e-mail" og klikker "OK".

 

Indhold i e-mail-faktura
Når du sender et bilag pr. e-mail, anvendes det formulardesign, der som standard bruges til at udskrivning af bilaget, til at bestemme, hvilke oplysninger der skal med i mailen.

 

Ren tekst eller PDF
I boksen "Vælg Design" kan du vælge at sende bilaget som "Ren tekst" eller "PDF"

 

1) Ren tekst

Da e-mailen sendes som ren og uformateret tekst, kommer den ikke til at se ud som på det anvendte formulardesign. Det kan være nødvendigt at eksperimentere med designet og evt. lave et selvstændigt design til e-mail-forsendelse for at få en acceptabel e-mail ud af anstrengelserne.

Når du vælger at sende et bilag pr. e-mail, kommer der en dialogboks frem, hvor du har mulighed for at vælge et design specielt til e-mailen.

 

2) PDF

Hvis du vælger at sende bilaget som PDF vil dette se ud som når det udskrives på en printer.

 

E-mail-adresse
Fakturaen kan kun sendes pr. e-mail, hvis der er angivet en gyldig e-mail-adresse på modtagerens kartotekskort, eller hvis du selv angiver modtagerens e-mailadresse på e-mailen, før den sendes fra din e-mail-applikation.

 

E-mail-fakturaens gyldighed
Bemærk at en e-mail-faktura ikke kan træde i stedet for en almindelig faktura. Kontakt skattemyndighederne for at høre nærmere om reglerne for elektronisk fakturering.