annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Konvertér tilbud/ordre/faktura til købsfaktura

24-11-2014 21:58
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 473 Visninger
Det er ikke muligt at få kopieret tilbud/ordre/faktura til en købsfaktura. Denne vejledning beskriver, som et alternativ, hvordan du kan kopiere dit tilbud/ordre/faktura til en købsfaktura. Vi anbefaler dog kun at følge denne vejledning hvis der er tale om et tilbud/ordre/faktura med mange varelinjer, da det tidsmæssigt ellers ikke kan betale sig.

Bemærk at denne vejledning kun er gældende for Enterprise udgaven af SummaSummarum

 

Når du vil kopiere et tilbud/ordre/faktura til en købsfaktura, skal dette gøres ved eksport / import.

Først højreklikker du på det bilag du vil have oprettet som en købsordre og vælger Eksportér bilag... Herefter gemmes bilaget ned lokalt.

 

 

Bilaget skal nu importeres igen, som gøres via Filer - Importer - Ordre/Fakturaer...

 

Find den eksporterede fil og indlæs denne. Efterfølgende er det vigtigt, at du ændre bilagstypen til Købsordrer/-Fakturaer

Udfyld herefter de felter der giver mening og som du gerne vil have med på din Købsordre.

Vi anbefaler at du har oprettet de vare du vil importere i varemodulet, da der ved importen tages de købspriser samt kontonumre automatisk som varen er oprettet med. alternativt skal dette tastes manuelt på bilaget efter importen.

Selve dataudfyldelsen gøres ved at indtaste de felt numre, i kolonnerne under, som skal indlæses i de respektive felter.

Når der klikkes Ok anbefaler vi, at du gemmer importformatet, da denne kan vælges ved næste import.

 

Når bilaget er indlæst skal du blot vælge hvilken kreditor der skal kobles til bilaget, efterfølgende kan du bogføre købsordren. (den nederste varelinje er kun til at vise, hvordan bilaget vil se ud, hvis du ikke benytter en allerede oprettet vare).