Mine produkter
Hjælp

Ny installation og aktivering

25-09-2014 18:00 (Senest opdateret 31-07-2017)
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 3935 Visninger

Bemærk! Har du lige købt programmet, og har du problemer med at aktivere det, kan det være fordi du har en ældre version installeret.

Installation af programmet

Gå videre til aktivering af programmet, hvis du allerede har downloadet og installeret SummaSummarum.

Download SummaSummarum

Hent den seneste nye version af SummaSummarum under downloads. Tryk på ”hent den her” og åben filen summa4.exe. Følg herefter anvisningerne i installationsguiden. Bemærk du skal logge ind for at kunne downloade SummaSummarum.

 

Ny programmappe

Installationsprogrammet opretter programmappen “SummaSummarum”, som du kan finde under “Programmer” i Windows Start-menu. I mappen findes ikonet ”SummaSummarum 4“, som starter SummaSummarum, og ”SummaSummarum 4 Hjælp“, som åbner hjælpefilen.

 

Aktivering af programmet

Når du åbner SummaSummarum, vises dialogboksen ”Aktivering af programmet”.

 

  • Vælg ”Aktivér” - dit kundenummer fremgår af din faktura.
  • Vælg aktiveringsmetoden ”Jeg har et kundenummer” - Indtast dit kundenummer og klik på ”Næste”.
  • Indtast herefter dit CVR-nr. Hvis du ikke har et CVR-nr, indtastes det telefonnummer, som du angav ved bestillingen. Indtast ligeledes kontaktperson og e-mailadresse. Klik på ”Næste” og følg guiden for at afslutte aktiveringen.

 

Bemærk! Hvis du ikke har adgang til internettet, så kontakt os venligst på 70 27 71 78 eller via e-mail til support-software@visma.com for yderligere hjælp til aktiveringen af programmet. 

Hent vejledningen som PDF Hent PDF