annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Sikkerhedskopi, oversigt

04-03-2014 21:33
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 233 Visninger
Du bør jævnligt oprette en sikkerhedskopi af dit regnskab. SummaSummarum har en indbygget funktion til sikkerhedskopiering af dit regnskab, hvor filerne komprimeres så de ikke fylder ret meget.

 

VIGTIGT! Du bør have flere sikkerhedskopier opbevaret på forskellige medier!

Sørg derfor for at have flere forskellige medier med friske sikkerhedskopier!

Lav fx en sikkerhedskopi for hver ugedag. Så kan du altid gå en dag tilbage ved fejl. Husk at udskifte medierne med jævne mellemrum.

 

 

Bemærk! Kun filer, der direkte vedrører det aktuelt åbnede regnskab, sikkerhedskopieres. Hvert årsregnskab sikkerhedkopieres selvstændigt.

 

Systemsikkerhedskopi
Hvis du eksempelvis skal skifte computer og har brug for at flytte alle dine regnskaber, brugerdata og formularer så kan du skabe en systemsikkerhedskopi. Denne funktion komprimerer alle disse data til en fil som formentlig kan gemmes på en disk eller sendes som vedhæftet fil i en e-mail.

Det er vigtigt at skabe en regelmæssig systemsikkerhedskopi og gemme den på et andet medie (eks. USB-nøgle eller ekstern harddisk) end på din computers harddisk.

Bemærk! Hvis du har valgt at eksportere eksempelvis elektroniske fakturaer til en anden mappe end den som SummaSummarum foreslår så medtages den ikke med i en systemsikkerhedskopi.