Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Heidi Lind Andersen
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 125 Visninger

Sådan opsætter du ServiceSuite til automatisk at slette arkiverede tidsregistreringer :

Hvis du ønsker at foretage yderligere optimeringer, kan ServiceSuite opsættes til automatisk at slette arkiverede tids registreringer (anbefales) 

Autosletning af arkiverede tidsregistreringer

Gå via Tidsregistreringer og vælg Indstillinger

2. Vælg fanen Generelt    

3. Via punktet Automatisk sletning af arkiverede registreringer markeres feltet  Slet automatisk arkiverede registreringer, som er ældre end :  X måneder. 

4. Udfyld feltet Måneder afhængig af  hvor gamle dine tidsregistreringer skal være før en sletning

5. Vælg Ok for at gemme indstillingen