annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Varesalg

03-03-2014 22:27
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 199 Visninger
Du kan få vist varesalget for enten udvalgte varer eller debitorer i en udvalgt periode. Rapporten baseres på en gennemgang af fakturaer bogført i den valgte periode. Rapporten viser det fakturerede antal varer og det samlede fakturerede beløb ekskl. moms. Alternativt visas det samlede fakturerede beløb ekskl. moms per debitor.

 

Vælg varer
Gå til vinduet "Varer" i SummaSummarums hovedvindue og vælg den varegruppe, du ønsker at få vist varesalget for.

Du kan også markere udvalgte varer i vareoversigten, hvis du ikke ønsker alle varer i gruppen skal med i rapporten.

 

Bemærk, at hvis der er mange varer og mange fakturaer i dit regnskab, kan det tage meget lang tid, at generere rapporten afhængig også af din PC's hardware. I så fald er det bedre at udvælge et mindre antal varer ad gangen.

 

Vælg Rapporter, Varesalg.

 

Vælg periode
Vælg hvilken periode, du ønsker at se varesalget for ved at angive en "Fra-" og "Til-"dato i Værktøjslinjen eller ved at vælge en af de faste perioder i menuen Vis.

 

Vælg udvalgte debitorer - varer
Du kan afgrænse rapportens grundlag til udvalgte debitorer. Det gør du ved at markere minimum 2 debitorer i Kartoteket. Du kan udvælge de enkelte debitorer ved holde Ctrl-tasten nede samtidigt med at du med musen klikker på de debitorer du ønsker skal være med i rapporten. Øverst i rapporten fremgår det, hvor mange debitorer den vedrører.

 

Vælg udvalgte debitorer - saldo
I stedet for at vise saldo og antal per vare, kan du vise saldo per debitor. Du gør dette gennem at vælge debitorer i menuen VisKartotek.

 

Tomme poster
Vælg Vis, Vis tomme poster, hvis du ønsker at se alle de valgte varer i listen uanset om der har været salg i perioden eller ej.