annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Webshopintegration

28-01-2014 24:31
  • 0 Svar
  • 0 ros
  • 278 Visninger
Med en integration mellem SummaSummarum og Visma Webshop, sender du dine udvalgte varer i SummaSummarum til din webshop.

Når du har sendt dine varer op til din webshop, så dine kunder  kan bestille dem, indlæser du efterfølgende ordrerne fra dine kunder, direkte ind i SummaSummarum.

 

Markere varer som webshopvare
Det er kun varer, der er markeret som webshopvare, som sendes til Visma Webshop. For at markere en eller flere varer som webshopvare, skal du vælge Rediger, Egenskaber i menulinjen, og markere feltet Webshopvare, som står nederst til venstre på lagerkortet, på første side .

 

Bemærk, at styklister ikke kan bruges som webshopvare, hvis priser på underliggende varer vises på fakturaen. De tilladte typer af styklister er: "Anvend ikke stykliste", "Vis ikke stykliste på faktura" og "Anvend ikke styklistens priser på faktura".

 

Send varer og stamdata
Gå til Funktioner, Send varer til webshop for at sende nye eller ændrede varer til Visma Webshop. Samtidig med at varer overføres, sendes også stamoplysninger som f.eks momskoder, versionsnummer af SummaSummarum samt hvilket firma, der skal modtage informationen.

 

Indlæs webshopordrer
Gå til Funktioner, Indlæs ordrer fra webshop for at hente nye ordrer fra din Webshop. Ved indlæsning af ordrer, oprettes de debitorer, der ikke allerede findes.

 

Hvis der er ordrer der ikke kunne indlæses, vises en liste over evt. fejl, og SummaSummarum vil prøve at indlæse disse ordrer næste gang, der trykkes på indlæsning af ordrer fra webshoppen. Hvis du ikke kan få en ordre indlæst, kan du oprette den manuelt i SummaSummarum, og markere ordren som "Annulleret" i Visma Webshop.

Læs den fulde vejledning til integrationen her >>