cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sort by:
Vi har samlet en oversigt over hjælpevideoer til de mest anvendte funktioner i Visma HR (Orkidé). Du finder bl.a. videoer til godkendelse af løn- og fravær, påmindelser, medarbejders stamoplysninger og rapporter samt saldi i realtid.
View full article
I denne vejledning forklarer vi hvordan man anvender "Indstillinger" i Visma HR (tidl. Orkidé). Vejledningen indeholder bl.a. information om:  Organisation Opslagstabeller Specielle oplysningskategorier Fraværskalenderen Projektnumre Opsætning af koder ...og meget mere. 
View full article
Det er muligt at give jeres medarbejdere adgang til Orkidé via det såkaldte leder-medarbejdermodul, så de kan registrere eget fravær og variable lønregistreringer, for eksempel KM-godtgørelse, overarbejde og diæter.
View full article
Her finder du en vejledning til "Fravær i Excel" i Visma HR. Modulet 'Fravær via Excel' bruges til decentral indlæsning af fravær i Visma HR (Orkidé). Det kan f.eks. bruges til indlæsning af fravær fra et tidsregistreringssystem eller til indlæsning af filer fra øvrige registreringssystemer.
View full article
Denne vejledning instruerer dig i brugen af påmindelser i Visma HR. Vejledningen kigger blandt andet på påmindelser om jubilæum, runde fødselsdage, samt de mere avancerede påmindelser vedr. sygefravær og refusioner.
View full article
Denne vejledning giver dig et overblik over de rapporter, der er tilgængelige i Visma HR (Orkidé). Vejledningen viser dig rapporter med standardopsætning og rapporter, hvor du har mulighed for at ændre på standardopsætningen.
View full article
I denne vejledning får du en grundig introduktion til brugeradgang i Visma HR (Orkidé). Vi kigger bl.a. på tildeling af brugerrettigheder, specielle oplysninger og afdelingsleder-modulet.
View full article
Links