Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
Velkommen til Visma Community
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Highlighted

Visma Community Retningslinjer

(updated by Laurids Gissel VISMA ‎23-06-2017 17:01 )

Vismas mål er at sørge for, at Community fungerer som en sikker platform for kommunikation. Moderatorer kan oprette regler, redigere og fjerne indhold, samt blokere medlemmer. Her er retningslinjerne for hvordan du bruger Community.

 

Vær relevant: Publicer i de områder, som er mest relevante i henhold til dine spørgsmål og kommentarer. Ved at gøre dette øges sandsynligheden for, at du får relevante svar hurtigt. I enkelte tilfælde kan en moderator flytte dit indlæg til et mere passende forum.  

 

Del dine erfaringer og stil spørgsmål: Du er en vigtig bidragsyder for at skabe vækst og dialog i Community. Ved at øge dit engagement og din aktivitet vil andre medlemmer blive inspireret til at gøre det samme. På denne måde skabes vækst – og Community bliver en arena for vigtig information og erfaringsudveksling.  

 

Vær generøs: Hvis du finder nyttig information, som er publiceret af andre medlemmer, opmuntrer vi dig til at kreditere andre medlemmer ved at synes godt om eller kommentere.

 

Rapporter misbrug - Kommunikation, som bryder med retningslinjerne, skal rapporteres til Visma.

 

Opload et profilbillede – Det er altid rart at kunne sætte et ansigt på personen, du snakker med.

 

Husk

Vær ærlig, og fortæl os hvem du er: Dit brugernavn i Visma Community skal være dit fulde navn.

 

Opfør dig pænt: Høflighed, gode manerer og respekt for andre medlemmer er afgørende for at være medlem i Community.

 

Privat information: Beskyt dine egne og andres private oplysninger. Publicer ikke telefonnummer, e-mail-adresser, kontonummer eller anden fortrolig information. Det, du skriver, vil være synligt for andre brugere.

 

Informationskilder: Meget af den information, som du finder i Community er produceret og publiceret af andre medlemmer, som ikke er ansatte i Visma. Mange af Vismas kunder har et bredt kendskab til vores produkter, og ofte vil de publicere nyttig information og svar på dine spørgsmål. Visma kan derimod ikke holdes ansvarlig for ukorrekte råd og information givet af medlemmer, som ikke er ansatte i Visma.

 

Ingen reklame: Indhold, der defineres som reklame, salgsopfordringer, spam eller lignende, vil blive slettet af en moderator.

 

For at sikre et trygt miljø vil retningslinjerne udvides, hvis Visma vurderer, at det er nødvendigt.

 

Læs vilkår og betingelser for Visma Community.