Mijn Communities
Help

Verstoringen Youforce APP

Sorteren op:
Update 11:30 We zien dat de wijziging die we hebben doorgevoerd het probleem heeft opgelost. Het onderliggende probleem hadden we niet eerder waargenomen omdat de load vandaag hoger lijkt dan voorheen. Update 10:15 - De oorzaak lijkt een component te zijn die verkeer blokkeert boven een ingestelde grens. We hebben een wijziging doorgevoerd die het probleem zou moeten verhelpen. Het kan even duren (vanwege cache in browsers en de Youforce app) voordat deze wijziging actief is. Origineel bericht 09:00 Rond 09:00 zagen we dat gebruikers foutmeldingen kregen op Declaraties en Gewerkte dagen. We hebben het probleem in onderzoek en zullen in beide modules ook offline halen om verder onderzoek en/of aanpassingen te doen.
Volledig artikel weergeven
01-02-2023 09:42 (Bijgewerkt op 01-02-2023)
 • 0 Antwoorden
 • 5 kudos
 • 142 Weergaven
Update 9:46 Het onderliggende netwerk probleem is opgelost door onze partner. De Youforce app & desktop software werken weer zoals normaal. Gebruikers die tijdens dit probleem probeerde in te loggen in de Youforce app zullen helaas weer opnieuw moeten inloggen.   Origineel bericht 06:30 Er lijkt een algemene storing te zijn die impact heeft op het inloggen. Ook de Youforce app & desktop software hebben hier last van en zijn daardoor momenteel niet goed te bereiken.   Op de algemene community staat ook een bericht met betrekking tot deze storing: https://community.visma.com/t5/Nieuws-Visma-Raet/Storing-inloggen-Youforce-en-Youforce-App/ba-p/508767   In de Youforce app kunnen gebruikers door dit probleem uitgelogd worden. Nadien zien ze dit scherm als ze weer proberen in te loggen:   Wanneer een gebruiker de desktop software probeert te bereiken zal een foutmeling zoals de onderstaande zichtbaar zijn:   Je kunt updates over de storing altijd vinden op: https://status.visma.com/
Volledig artikel weergeven
12-07-2022 06:31 (Bijgewerkt op 12-07-2022)
 • 0 Antwoorden
 • 0 kudos
 • 838 Weergaven
Afgelopen zaterdag 2 juli hebben we korte tijd last gehad van een storing waardoor de Youforce app niet voor alle gebruikers goed werkte. Gezien het tijdstip verwachten we niet dat veel  gebruikers er last van gehad hebben, maar willen jullie toch de details meegeven in het geval jullie hier vragen over krijgen van medewerkers.   Door de storing was het niet altijd mogelijk om de autorisaties van een gebruiker op te halen. Hierdoor kon de gebruiker de Youforce app niet gebruiken en in het slechtste geval zou de gebruiker zelfs uitgelogd kunnen worden. De storing had alleen betrekking op de nieuwe autorisatie module (Policy Management) en dus geen impact op andere producten zoals bijvoorbeeld Self Service. De storing begon rond 10:45 en was definitief verholpen om 20:30. We weten dat ongeveer 20% van de autorisatie aanvragen gedurende die periode niet werkte.   Gebruikers kregen door de storing mogelijk één van de volgende schermen te zien.           Uiteraard willen we hier van leren en verbeteringen doorvoeren mocht een soortgelijke situatie zich weer voordoen. We zullen een extra laag inbouwen die de gebruiker een algemene foutmelding zal tonen in geval van soortgelijke problemen. Hierdoor is het duidelijk dat er een storing is en kan kan de gebruiker het later opnieuw proberen.   Als jullie vragen uit de organisatie krijgen die mogelijk gerelateerd zijn aan deze storing laat het dan zeker weten.
Volledig artikel weergeven
04-07-2022 14:30
 • 0 Antwoorden
 • 0 kudos
 • 183 Weergaven
Vanochtend is een probleem ontdekt waardoor leidinggevende die meer dan 25 medewerkers onder zich hebben geen ziekteregistratie of herstelmeldingen meer konden doen. Het probleem situeert zich ergens in de zoekfunctionaliteit die nu gebruikt moet worden om de juiste medewerker op te zoeken.   Als tijdelijke oplossing is de zoekfunctie uitgeschakeld indien er minder dan 70 medewerkers aan de leidinggevende rapporteren. Dit levert (vooral in de app) een iets minder gebruiksvriendelijke ervaring omdat de lijst van medewerkers nu vrij lang kan zijn.   Een permanente oplossing ligt in het goed laten werken van de zoekfunctie.   Meer updates kun je vinden op https://status.visma.com/
Volledig artikel weergeven
20-06-2022 14:15 (Bijgewerkt op 04-07-2022)
 • 0 Antwoorden
 • 0 kudos
 • 231 Weergaven
Vanaf vrijdagavond 11 maart om 22.00 uur tot en met zaterdagmiddag waren bepaalde onderdelen van de Youforce app niet bruikbaar. Een medewerker kon bjivoorbeeld géén declaraties indienen, een manager geen ziekmelding registreren of een medewerker kon zijn woon-adres niet wijzigen.   Zaterdagmiddag 12 maart vanaf 13.00 uur was declareren en ziek-melden weer mogelijk. En vanaf 18:00 konden medewerkers ook weer hun woon-adres wijzigen.   We weten wat de oorzaak is van deze verstoring en zullen maatregelen nemen om dit in het vervolg te voorkomen.
Volledig artikel weergeven
14-03-2022 09:31
 • 0 Antwoorden
 • 0 kudos
 • 198 Weergaven
Op de Community van het Youforce Portaal is vandaag onderstaande bericht geplaatst over een storing met inloggen /  2 factor authenticatie.   Dit betekent dat gebruikers van de Youforce app op hetzelfde moment niet konden inloggen op de Youforce app. Inmiddels is het probleem opgelost.   In sommige gevallen kan een gebruiker van de Youforce app hierdoor opnieuw moeten inloggen. Een gebruiker ervaart dan dat het inloggen met pincode/vingerafdruk niet lukt. De gebruiker zal opnieuw moeten inloggen met Single Sign On / 2 factor authenticatie. Op basis van de storing van vandaag bekijken we de mogelijkheden om dit te verbeteren.   31-01-2022 13:00 - De verstoring is opgelost. 31-01-2022- 12:35 - Het inloggen in Youforce met behulp van Ping is niet altijd mogelijk. Wij werken aan een oplossing en houden je op de hoogte van de voortgang.  
Volledig artikel weergeven
31-01-2022 15:40 (Bijgewerkt op 31-01-2022)
 • 0 Antwoorden
 • 2 kudos
 • 226 Weergaven
Update 13:46 Het probleem is opgelost. Mijn dossier in de Youforce app werkt weer zoals het hoort.   Origineel bericht 10:57 Als medewerkers in de Youforce app naar 'Mijn dossier' gaan zal dit langzamer laden dan je gewend bent. Wil een medewerker zijn/haar salarisspecificatie raadplegen of een document bekijken dan duurt dit langer.   Goed om te weten, de vertraging treedt niet op in 'Mijn dossier' op de laptop/desktop.   We onderzoeken de oorzaak en zullen dit bericht updaten zodra we meer weten.
Volledig artikel weergeven
20-01-2023 10:57 (Bijgewerkt op 20-01-2023)
 • 0 Antwoorden
 • 0 kudos
 • 66 Weergaven
Labels