Mijn Communities
Help

'Dynamic Payslip' toont onjuiste gegevens bij meerdere dienstverbanden

24-05-2022 16:00 (Bijgewerkt op 25-05-2022)
  • 0 Antwoorden
  • 0 kudos
  • 309 Weergaven

Update 25 mei 2022 - 18:00 uur- Het probleem waardoor onjuiste gegevens worden getoond bij medewerkers met 2 dienstverbanden is opgelost.

Als de salarisproductie van 2022-05 vóór 25-05-2022 18:00 is verwerkt in Salarisdossier is het helaas niet mogelijk om alsnog de juiste gegevens te tonen aan de betreffende medewerkers. De medewerkers met een enkel dienstverband krijgen wel de dynamische payslip te zien in deze periode. 

 

24 mei 2022 - 15:30 uur - De nieuwe 'Dynamic Payslip' toont onjuiste gegevens bij medewerkers die meerdere dienstverbanden hebben binnen één medewerkernummer.

Als een medewerker inlogt in Youforce en 'Mijn Dossier' start dan wordt op basis van de gebruiker vastgesteld welke dienstverbanden getoond moeten worden. In de situatie dat de gebruiker twee dienstverbanden heeft met hetzelfde HR-medewerkernummer en verschillende Gemal registratienummers, dan worden de gegevens die beschikbaar zijn voor de dynamic payslip momenteel samengevoegd. Van elke looncomponent wordt dan óf de waarde van de ene salarisspecificatie óf de waarde van de andere salarisspecificatie getoond. De gegevens komen dan niet overeen ongacht welke salarispecificatie het betreft.

 

We werken aan een oplossing voor dit probleem. Echter, de gegevens die nu beschikbaar zijn voor de medewerkers met meerdere dienstverband zijn niet te gebruiken voor de dynamic payslip. We zullen de gegevens bij de betreffende medewerkers verwijderen, en ons streven is om bij de volgende salarisspecificatie de juiste gegevens te kunnen tonen.

De Dynamic Payslip staat los van de salarisberekeningen, loonaangiftes, salarisspecificaties en de betalingen. Deze zijn niet aangepast en zijn normaal beschikbaar voor raadpleging en verdere verwerking.