Minun alueeni
Apu

Fivaldi: Lomapäiväkertymien laskennassa esiintynyt virhe pe 16.9 - ma 19.9.2022 klo 15

tekijä Inka Karlsson

 

Visma Fivaldin viime viikon päivityksen jälkeen ohjelmassa esiintyi virhe, minkä johdosta useimmissa tapauksissa lomakertymä laskettiin liian pieneksi. Olemme tänään tiistaina 20.9. klo 09:45 ajaneet korjausajon, jolla tehtiin uudestaan palkkalaskelmien lomakertymät niiden laskelmien osalta, joissa kertymätapahtumia oli tehty virheen voimassaolon (perjantai 16.9. - ma 19.9.2022 klo 15) aikana. Korjausajo vastaa ohjelman toimintoa Palkansaajat → Lomaoikeus → Tee henkilön lomakertymät uudelleen.

 

Mikäli olette tehneet lomapalkkavarauksia edellä mainitulla aikavälillä, voitte halutessanne tarkistaa laskelmat ja tehdä mahdolliset lomapalkkakertymät ja niistä lasketut varauslaskelmat uudestaan toiminnoilla Palkanlaskenta → Lomapalkkakertymien laskenta ja Palkanlaskenta → Lomapalkkajaksotusten teko. Muussa tapauksessa asia ei edellytä teiltä toimenpiteitä.

 

Tilanteesta johtuen kertymäksi laskettiin esimerkiksi kaksi päivää, vaikka työsuhde olisi jatkunut niin pitkään, että kertymän tulisi olla 2,5 päivää. Virhe esiintyi, jos henkilörekisterin maksuestojaksoihin ei ollut tallennettu yhtään asevelvollisuusjaksoa.

 

Virheellisesti laskettu lomapäiväkertymä ei vaikuttanut laskettuihin palkkoihin, mutta tieto on näkynyt 16.-19.9. tulostetuissa palkkalaskelmissa ja vaikuttanut tänä aikana tehtyihin lomapalkkakertymä ja -varauslaskelmiin.

 

Mikäli teillä on asiasta kysyttävää, voitte olla yhteydessä sovellustukeen sovellustuki@visma.com

 

Pahoittelemme asiasta aiheutunutta vaivaa.

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.