Minun alueeni
Apu

KORJATTU: Fivaldi: Pankkiyhteydessä havaittu häiriötä osalla käyttäjistä

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎17-02-2022 09:23 tekijä Niklas Merikallio VISMA )

Visma Fivaldin Pankkiyhteydessä on havaittu häriöitä osalla käyttäjistä. Asiaa selvitellään parhaillaan.

 

Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta ylimääräistä vaivaa.

 

EDIT 8:25: Pankkiyhteyden häiriö on korjattu

EDIT 9:35 Pankkiyhteyden toiminnassa havaittu uudelleen häiriötä. Tutkimme tilannetta ja pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa.

EDIT 9:52: Pankkiyhteyden häiriö on korjattu

EDIT 10:06 Häiriö jatkuu edelleen osalla käyttäjistä. Tutkimme tilannetta ja pahoittelemme tästä

aiheutunutta ylimääräistä haittaa.

EDIT 10:21 Pankkiyhetyden häiriö on korjattu.

EDT 10:28: Selvitellään tilannettta edelleen

EDIT 11:01 Pankkiyhteyden häiriöt ovat korjattu. Mikäli ongelmia vielä esiintyy, pyydämme laittamaan viestiä suoraan osoitteeseen sovellustuki(a)visma.com, yritys/käyttäjäkohtaisten ongelmatilanteiden tarkempaa tutkimista varten.

 

EDIT 11:56 Jos ongelmia edelleen on, niin kokeile jos sovellusikkunan sulkeminen ja kirjautuminen ulos Fivaldista auttaa tilanteeseen. Jos tämäkään ei auta, lähetä meille viestiä ja kerro käyttäjätunnuksesi, millä siirtoa yrität ja tieto, oletko jo kirjautunut uudelleen.

EDIT 12:41 Häiriötä esiintyy edelleen osalla käyttäjistä. Pankkiyhteydessä tulee virheilmoitus "Palvelimella tapahtui virhe, ja toiminta on keskeytettävä! Voit jatkaa toimintaa normaalisti kun suljet sovellusikkunan kertaalleen. Tee nyt epäonnistunut toiminto uudelleen. Pahoittelyt ylimääräisesät vaivasta, ongelmaan etsitään ratkaisua". Häiriö on selvityksessä eikä toistaiseksi ole enää tarvetta lähettää tunnuksen ja yrityspaikan tietoja Sovellustukeen. Ilmoitamme tällä tiedotteella kun häiriö on korjattu.

 

EDIT 13:12 Häiriö on osittain korjattu, mutta ongelmaa voi edelleen ilmetä osalla käyttäjistä. Juurisyy on selvityksessä.

EDIT 14:17 Häiriötä esiintyy edelleen osalla käyttäjistä. Pahoittelut aiheutuneesta ylimääräisestä vaivasta!

 

EDIT 15:40 Ongelma saattaa edelleen ilmetä osalla käyttäjistä ja selvitystyötä jatketaan.

EDIT 17.2: Tilanteeseen on löytynyt selittäviä tekijöitä, joita on nyt korjattu ja tilannetta tarkkailaan vielä tarkalla seulalla. Pankkiyhteyden kuorma haasteisiin on tulossa vielä parempia ratkaisuja myöhemmin, sillä nämä pitää testata ennen tuotantoon tuontia. Pahoittelemme tilanteesta koitunutta haittaa.

19 Kommentit
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.