Minun alueeni
Apu

KORJATTU: Fivaldi: Pankkiyhteydessä havaittu häiriötä osalla käyttäjistä

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎17-02-2022 09:23 tekijä Niklas Merikallio VISMA )

Visma Fivaldin Pankkiyhteydessä on havaittu häriöitä osalla käyttäjistä. Asiaa selvitellään parhaillaan.

 

Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta ylimääräistä vaivaa.

 

EDIT 8:25: Pankkiyhteyden häiriö on korjattu

EDIT 9:35 Pankkiyhteyden toiminnassa havaittu uudelleen häiriötä. Tutkimme tilannetta ja pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa.

EDIT 9:52: Pankkiyhteyden häiriö on korjattu

EDIT 10:06 Häiriö jatkuu edelleen osalla käyttäjistä. Tutkimme tilannetta ja pahoittelemme tästä

aiheutunutta ylimääräistä haittaa.

EDIT 10:21 Pankkiyhetyden häiriö on korjattu.

EDT 10:28: Selvitellään tilannettta edelleen

EDIT 11:01 Pankkiyhteyden häiriöt ovat korjattu. Mikäli ongelmia vielä esiintyy, pyydämme laittamaan viestiä suoraan osoitteeseen sovellustuki(a)visma.com, yritys/käyttäjäkohtaisten ongelmatilanteiden tarkempaa tutkimista varten.

 

EDIT 11:56 Jos ongelmia edelleen on, niin kokeile jos sovellusikkunan sulkeminen ja kirjautuminen ulos Fivaldista auttaa tilanteeseen. Jos tämäkään ei auta, lähetä meille viestiä ja kerro käyttäjätunnuksesi, millä siirtoa yrität ja tieto, oletko jo kirjautunut uudelleen.

EDIT 12:41 Häiriötä esiintyy edelleen osalla käyttäjistä. Pankkiyhteydessä tulee virheilmoitus "Palvelimella tapahtui virhe, ja toiminta on keskeytettävä! Voit jatkaa toimintaa normaalisti kun suljet sovellusikkunan kertaalleen. Tee nyt epäonnistunut toiminto uudelleen. Pahoittelyt ylimääräisesät vaivasta, ongelmaan etsitään ratkaisua". Häiriö on selvityksessä eikä toistaiseksi ole enää tarvetta lähettää tunnuksen ja yrityspaikan tietoja Sovellustukeen. Ilmoitamme tällä tiedotteella kun häiriö on korjattu.

 

EDIT 13:12 Häiriö on osittain korjattu, mutta ongelmaa voi edelleen ilmetä osalla käyttäjistä. Juurisyy on selvityksessä.

EDIT 14:17 Häiriötä esiintyy edelleen osalla käyttäjistä. Pahoittelut aiheutuneesta ylimääräisestä vaivasta!

 

EDIT 15:40 Ongelma saattaa edelleen ilmetä osalla käyttäjistä ja selvitystyötä jatketaan.

EDIT 17.2: Tilanteeseen on löytynyt selittäviä tekijöitä, joita on nyt korjattu ja tilannetta tarkkailaan vielä tarkalla seulalla. Pankkiyhteyden kuorma haasteisiin on tulossa vielä parempia ratkaisuja myöhemmin, sillä nämä pitää testata ennen tuotantoon tuontia. Pahoittelemme tilanteesta koitunutta haittaa.

19 Kommentit
tekijä Inka Karlsson

Pankkiyhteyden häiriö on nyt korjattu ja yhteyksien pankkeihin pitäisi toimia jälleen normaalisti. Pahoittelemme häiriöstä mahdollisesti aiheutunutta ylimääräistä haittaa.

Anna_H
CONTRIBUTOR *
tekijä Anna_H

Täällä on jumissa edelleen.

Eija Harjula
CONTRIBUTOR *
tekijä Eija Harjula

Joo, jumittaa edelleen.

 

Sari A-I
CONTRIBUTOR *
tekijä Sari A-I

Ei tosiaan toimi.

Riitta Rintala
CONTRIBUTOR *
tekijä Riitta Rintala

Hei minulla myös nyt ongelma, ettei pääse pankkiin. Aikaisin aamusta sain haettua aineistot, mutta nyt ei toimi.

Tiia77
CONTRIBUTOR *
tekijä Tiia77

Ei kyllä tunnu toimivan vieläkään.

tekijä Inka Karlsson

Hei!
Kiitos tiedosta, jatkamme asian tutkimista uudelleen.

tekijä Inka Karlsson

Hei!
Pankkiyhteyden häiriö on nyt korjattu ja yhteyksien pitäisi toimia jälleen ilman ongelmia. Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa.

kauhava-marita
CONTRIBUTOR *
tekijä kauhava-marita

Ei vaan toimi.

Eija Harjula
CONTRIBUTOR *
tekijä Eija Harjula

Jep, edelleen jumittaa mustaa ruutua.

tekijä Inka Karlsson

Hei!

Tutkimme tilannetta. Pahoittelemme, että tänään Pankkiyhteyden yhteyksissä on ollut näin paljon ongelmia. Pyrimme saamaan tilanteen häiriöttömäksi mahdollisimmian pian.

tekijä Inka Karlsson

Hei!
Häiriö on nyt korjattu. Palaattehan vielä jos ongelmia yhetyksissä esiintyy, niin jatkamme tutkimista. Toivotaan, että nyt tehty korjaus auttaisi tilanteeseen, ja pankkiyhteys lähtisi toimimaan ilman häiriötä.

 

decens-annikapel
CONTRIBUTOR **
tekijä decens-annikapel

Ei toimi edelleenkään.

Anna_H
CONTRIBUTOR *
tekijä Anna_H

Ei toimi vieläkään. Java-ikkuna suljettu ja selaimesta kirjauduttu ulos välillä.

tekijä Inka Karlsson

Hei!
Pahoittelemme tätä ja jatkamme asian selvittelyä. Kiitos kärsivällisyydestänne asiassa. Tuotekehitys tekee koko ajan töitä korkealla prioriteetillä ongelman korjaamiseksi.

tekijä Inka Karlsson

Hei!

Väliaikatietona, että tällä hetkellä näyttäisi siltä, että liikenne toimisi suurimmalla osalla käyttäjistä normaalisti. Valitettavasti vielä pienellä osalla käyttäjistä voi edelleen tulla ongelmia yhetyksissä. Pyrimme saamaan näihin ratkaisun mahdollisimman pian.

tekijä Inka Karlsson

Näiden loppujenkin käyttäjien osalta on tehty toimenpiteitä, joiden toivomme auttavan tilanteeseen. Ilmoitattehan, mikäli ongelmat jatkuvat edelleen, niin jatkamme asian tutkimista. Laitatteko tässä tapauksessa viestiä osoitteeseen sovellustuki(a)visma.com, ja annatteko tarkemmat tiedot käyttäjätunnuksista, yrityspaikasta millä yhteyttä yritetään ja kuvaruutu yhteysongelmien mahdollisista virhetilanteista ongelmien jatkoselvittämiseksi. Toivotaan kuitenkin, että nyt lähtisi kaikkien käyttäjien osalta yhteydet toimimaan ilman ongelmia. Pahoittelemme häiriöistä aiheutunutta haittaa.

tekijä Inka Karlsson

Jos ongelmia edelleen on, niin kokeile jos sovellusikkunan sulkeminen ja kirjautuminen ulos Fivaldista auttaa tilanteeseen. Jos tämäkään ei auta, lähetä meille viestiä ja kerro käyttäjätunnuksesi, millä siirtoa yrität ja tieto, oletko jo kirjautunut uudelleen.

Henrik Luoma
VISMA
tekijä Henrik Luoma

Häiriö on selvityksessä eikä toistaiseksi ole tarvetta lähettää käyttäjätunnuksen ja yrityspaikan tietoja sovellustukeen.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.