Minun alueeni
Apu

KORJATTU: Fivaldi: SEPA-maksun palautteiden käsittelyssä häiriötä

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎28-10-2021 10:47 tekijä Inkeri Mansikka-aho VISMA )

SEPA-maksujen hyväksyntäpalautteiden käsittelyssä Ostoreskontran maksuerillä on havaittu häiriötä. Palaute on saatu noudettua pankista ja maksuerä on saattanut veloittua tililtä onnistuneesti, mutta palaute on kuitannut erästä vain yhden laskun. Manuaalinen laskujen hyväksyntä antaa virheilmoituksen: "B1: Aineisto on jo hyväksytty!". Vastaava ilmoitus näkyy erän kohdalla Pankkiyhteyden siirtohistoriassa.

 

Tutkimme tilannetta parhaillaan ja pahoittelemme häiriön aiheuttamaa ylimääräistä haittaa.

 

Edit 12:55
Pankkiyhteyden puolella oleviin virheilmoituksiin liittyen tarkistathan sepa-maksun palautteiden osalta kaikkien käytössä olevien pankkiyhteyden sopimuksien alta eihän sepa-palautteen jakelussa ole saman kantaryhmän sisällä enemmän kuin yhteen yritykseen tehtynä valinta jakeluun. 

 

Edit 10:46   28.10.2021

Viime viikon päivityksessä ”ääkköset” olivat siirtyneet tietokantaan väärinä merkkeinä. Tämä aiheutti kyseisen ongelman maksatuserien hyväksyntään.

 

Maksatuserin hyväksyntä toimii taas normaalisti.

 

Voit myös jaella palautteet massana uudelleen: Massajakelu onnistuu rajaamalla Pankkiyhteyden siirtohistoriasta aikaväli 22.10.-27.10. ja aineistotyypiksi "SEPA-maksun palaute". Klikataan kursori ensimmäisen tapahtuman kohdalle ja painetaan alt-K kunnes käsitellyt kaikki rivit.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.