Minun alueeni
Apu

Kausiveroilmoitus -sovellukseen tehdyt muutokset ja ohjeistus ilmoittamiseen ja ostolaskun luontiin

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎06-04-2022 09:39 tekijä Riitta Peltoniemi VISMA )

Kausiveroilmoitus -sovellukseen on tehty muutoksia liittyen ilmotusten tekemiseen ja ostolaskun luomiseen ALV- ja työnantajasuorituksista Kausiveroilmoitus-sovelluksesta. 

 

Kausiveroilmoituksen perustietojen valinta ”Kausiveroilmoitukselle tulevat palkat” vaikuttaa myös Tulorekisterin erillisilmoitukselle nouseviin tietoihin. Jos on valittu ”Maksetut palkat”, nousevat erillisilmoitukselle sotu-maksut vain maksetuksi merkityistä palkkalaskelmista. 

 

Ohjeistus löytyy tämän tiedotteen liitteistä. 

 

Huom! Koska olemme saaneet tietoomme, että jotkut asiakkaat eivät ole vielä saaneet kaikkia palkkatietoilmoituksiaan hyväksytyksi, olemme mahdollistaneet väliaikaisena ratkaisuna kausiveroraportin ajon ja ostolaskun luonnin myös niiden palkkatietoilmoitusten osalta, joita ei ole vielä hyväksytty. Tämä onnistuu valitsemalla kausiveroilmoituksen perustiedoista Kausiveroilmoitukselle tulevat palkat -kohdasta valinta ”Maksetut ja ei maksetut palkat” siinä vaiheessa, kun halutaan tulostaa kausiveroraportti tai ajaa ostolaskut kierrätykseen. Asiakkaan vastuulle jää varmistaa, että hyväksymättömissä ennakonpidätys- ja lähdeverotiedot ovat oikein.

 

Tätä erillistä ohjetta ei päivitetä uusien toiminnallisuusmuutosten myötä. Ajantasainen Visma Fivaldin Kausiveroilmoitus-käsikirja löytyy täältä.

9 Kommentit
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.