Minun alueeni
Apu

Korjattu / Tulorekisteri palautesanomissa häiriö

tekijä Sami Soinila (Päivitetty ‎12-08-2022 12:41 tekijä Hannele Grönfors VISMA )

Päivitetty 12.8.2022: Korjauspaketti on julkaistu ja Visman sovelluspalveluun korjaus päivitettiin 11.8.2022. Ohessa linkki tiedotteeseen.

Päivitetty 29.7.2022: Tänään on Autoreport palveluun palautettu aiempi versio jossa palautesanomat tulevat englanniksi noudettavaksi sillä Novassa esiintyi ongelmia suomenkielisten palautesanomien noudossa. Tämä toivon mukaan korjaa tilanteen jossa Novaan jäi ilmoituksen tila siniseksi eli odottaa-tilaan. Palautteen tilaa voi kokeilla päivittää 'hae tila' ja 'virkistä' painikkeita käyttäen, tämä ei välttämättä auta vaan tila jää "Ilmoitus lähetetty. Odottaa tulorekisterin käsittelyä". 

 

Ajantasaisen Tulorekisteri-lähetyksen tilan voi tarkistaa connect.visma.com sivustolta eli suoraan Autoreport palvelusta tai vaihtoehtoisesti Tulorekisterin sähköisestä asiointipalvelusta.

Tuotekehitystiimimme työskentelevät parhaillaan vian korjaamiseksi jotta Novassakin saamme jatkossa suomenkieliset palautesanomat toimimaan.

-Visma Sovellustuki

***

Visma Novan palkkatietoilmoituksien palautesanomissa häiriö.

 

Palautesanomat ei tule Novaan asti vaan jäävät tilaan "Ilmoitus lähetetty. Odottaa tulorekisterin käsittelyä"

 

Vikatilanne johtuu Autoreport palveluun tehdystä lisäkehityksestä. Palautesanomat tulevat jatkossa Novaan suomeksi. Tilanteen korjaamiseksi tullaan julkaisemaan korjauspäivitys joka on Visma Sovelluspalvelu asiakkaille käytössä automaattisesti ja muiden käyttäjien ladattavissa Visma Communityn lataa materiaaleja osiossa kun korjaus on julkaistu. Korjaus on työn alla ja se testataan ennen julkaisua.

Ajantasaisen Tulorekisteri-lähetyksen tilan voi tarkistaa connect.visma.com sivustolta eli suoraan Autoreport palvelusta tai vaihtoehtoisesti Tulorekisterin sähköisestä asiointipalvelusta.

Päivitämme tähän tiedotteeseen kun ongelma on korjattu.

 

Pahoittelemme vikatilanteesta aiheutuvaa haittaa!

1 Kommentti
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.