Minun alueeni
Apu

Muista käydä tarkastamassa myös hyväksytty-tilassa olevat Tulorekisteriin lähteneet lähetyserät

tekijä Inka Karlsson

Koska jouduimme poistamaan Ilmoitukset -osion (käyttäjän viestit, eli Fivaldiwebin kirjekuoreen tulevat ilmoitukset) hetkellisesti pois käytöstä, tulee toistaiseksi käydä tarkastamassa myös tulorekisteriin lähehetetyt palkkatietoilmoitukset, jotka näkyvät Lähetyserä -välilehdellä Hyväksytty -tilassa. 

Tämä siitä syystä, että erä voi saada hyväksyntä -palautteen Tulorekisteristä, vaikka osa ilmoituksista olisi jäänyt virheeseen, mutta osa kuitenkin on mennyt perille. 

 

Normaalisti näistä osittain hyväksytyistä/hylätyistä eristä tulisi Ilmoitukset (kirjekuori) osioon käyttäjälle viesti, mutta koska tällä hetkellä Ilmoitukset -osio on pois käytöstä, ei käyttäjä saa erillistä ilmoitusta siitä jos erästä yksittäisiä ilmoituksia on hylätty. 

 

Käytännössä siis hyväksytty erä ei tarkoita sitä, että kaikki palkkatietoilmoitukset ovat hyväksyttyjä. Eli käythän jokaisen lähetetyn ilmoituksen osalta vielä tarkastamassa Lista -välilehdellä, että jokainen palkkatietoilmoitus, joka erässä on lähetenyt, on edelleen vihreällä pallukalla. Mikäli osa on jäänyt virheeseen (punainen virheen merkki), tulee tehdä tarvittavat korjaustoimenpiteet ja lähettää yksittäiset ilmoitukset uudelleen tämän ohjeen mukaisesti. 

 

Tulemme vielä parantamaan Lähetyserät -välilehden osalta tiedon näkymistä lähetyserällä ja kun saamme Ilmiotukset (kirjekuori) -osion taas käyttöön, voimme paremmin saada käyttäjille tietoa osittain hylkääntyneistä lähetyseristä. 

 

Pahoittelemme tämän aiheuttamaa ylimääräistä vaivaa. 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.