Minun alueeni
Apu

Palkkatietoilmoituksiin tehty korjauspäivitys 6.2.2019

tekijä Inka Karlsson
Tänään on tehty päivitys Fivaldin Tulorekisterin palkkatietoilmoituksille. Päivitys pitää sisällään seuraavat korjaukset: 
 
Henkilöryhmiin kuulumattomat tulonsaajat
- Palkkatietoilmoituksen lähetykseen tehty muutoksia, joilla varmennetaan henkilöryhmiin kuulumattomien tulonsaajien palkkatietoilmoituksen lähetystä. Tällä hetkellä ne ovat saattaneet joissain tapauksissa jäädä lähettämättä/lähdössä -tilaan. Jos näin on käynyt, painetaan henkilövälilehdellä palkkarivien päivityssymbolia (ympyränuoli).  
HUOM! Henkilöryhmiin kuulumattomat eivät tällä hetkellä näy palkkalaskelmien Maksetuksi merkinnän yhteydessä olevassa VIRHEELLISTEN ilmoitusten lukumäärässä.
 
Työsuhteen alkupäivämäärä
- Tarkennettu Kevassa työeläkevakuutettujen kohdalla työsuhteen alkupäivän hakemista palkkatietoilmoitukselle. Tällä hetkellä työsuhteen alkupäivämäärä on saattanut jäädä tyhjäksi, jolloin ilmoitus on hylätty virheellisenä. Työsuhteen alkupäivämäärä on myös voinut olla virheellinen. Nämä ilmoitukset voi nyt lähettää uudelleen.
 
Muun tunnuksen käyttö kun tulonsaaja on ulkomaalainen ja hänellä on suomalainen keinohetu
- Jos tulonsaajan kansalaisuus ei ole suomalainen ja hänen hetun loppuosansa alkaa numerolla 9, on palkkatietoilmoituksella tulonsaajan tunnisteen tyyppi "Muu tunnus". Näin varmistetaan ilmoituksen läpimeno.
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.