Minun alueeni
Apu

RATKAISTU: Kausiveroilmoituksella Ilmoitin -ikkunan avaaminen muuttaa ilmoituksen lähetetyksi

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎13-02-2019 09:05 tekijä Inka Karlsson VISMA )

Tällä hetkellä tietoomme on tullut tilanteita, jossa esim. ollaan avattu Kausiveroilmoitus -sovelluksessa ALV-ilmoituksen lähetysruutu (eli Ilmoitin -ikkuna, jossa KATSO -tunnisteet syötetään), jonka jälkeen on valittu Peruuta -painiketta, jolloin Ilmoitin-ikkunassa käynti on merkinnyt ilmoituksen lähetetyksi ja sen jälkeen ei ALVien uudelleenlähetys enää toimi puutuvan 000-tiedon vuoksi. Ongelma ilmenee siten, että ilmoitus on Kausiveroilmoitus -ruudulla "Ilmoitettu verottajalle" -tilassa ja i-painikkeen takana avautuvaan ikkunaan tulee virheilmiotus, ettei aineisto ala tietueen alkutunnukselle (000) eikä ilmoitus näy OmaVerossa.

 

Ongelma koskee tällä hetkellä myös korjausilmoitusten lähettämistä. 

 

 

Tällä hetkellä ALV-lähetystä ei saa ilmoitin-ikkunassa peruuttaa, vaan lähetys tulee viedä loppuun ongelman välttämiseksi. Koska ongelma koskee myös korvaavan ilmoituksen lähettämistä, tulee alv-tietojen korjaukset tällä hetkellä tehdä suoraan OmaVerossa. 

 

Pyrimme saamaan tähän korjauksen mahdollisimman pian. Varmin vaihtoehto on ilmoittaa tiedot tällä hetkellä OmaVeron kautta, mikäli virhe on päässyt syntymään. Tiedotamme kun saamme asiasta lisätietoa tässä tiedotteessa. 

 

 

 

EDIT 12.2.2019

Tämä on nyt korjattu, eli lähetys-ikkunan avaaminen ei muuta tilaa lähetetyksi ja korjauslähetysten lähettäminen on nyt mahdollista. 

1 Kommentti
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.