Minun alueeni
Apu

Visma Fivaldi: Palkkatietoilmoitukset muodostuneet Lähetä -painikkeen alle päivityksen jälkeen

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎22-10-2020 13:12 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Torstaina 15.10.2020 illalla klo. 22 alkaen tehdyssä päivityksessä parannettiin ohjelman Tulorekisteri-ilmoitusten lähetyksen tarkastusta tilanteissa, joissa palkkatietoilmoitus ei syystä tai toisesta ollut lähtenyt mukaan automaattiajossa Tulorekisteriin maksetuksi merkinnän jälkeen, vaan oli jäänyt Lähettämättä -tilaan.

 

Päivityksessä ohjelmaan tehtiin parannus, jossa automaattiajo tarkistaa ja nostaa näitä ilmoituksia Lähetä uudet/korvaavat ilmoitukset -painikkeen alle lähetettäväksi, mikäli näin oli käynyt. Parannus kuitenkin nosti hieman liiankin nopeasti ilmiotuksia painikkeen alle, mistä syystä perjantain 16.10.2020 ja tiistain 20.10.2020 aikana tehdyt palkkatietoilmoitukset ovat saattaneet muodostua suoraan Lähetä uudet/korvaavat ilmoitukset -painikkeen alle, vaikka ne olisivat
normaalitilanteessa kuitenin ehtineet lähteä sitä kautta eteenpäin.


Nämä ilmoitukset tulee lähettää painamalla ko. painiketta. Muutos tähän parannukseen on viety tuotantoon tiistaina 20.10.2020 iltapäivällä ja jatkossa automaattitarkistusajo huomioi vain ilmiotukset, joista ei muodostu lähtevää aineistoa automaattisesti 3h sisällä maksetuksi merkinnästä.

 

Pahoittelemme tilanteen aiheuttamaa ylimääräistä vaivaa.

7 Kommentit
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.