Minun alueeni
Apu

Visma Fivaldin Tavoitteiden ajosta yrityksille lähetettyjä verkkolaskuja hylkääntyy

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎05-01-2022 09:43 tekijä Henrik Luoma VISMA )

Visma Fivaldin Kiinteistöhallinnan puolelta yrityksille AutoInvoice-palvelun kautta lähetettyjä verkkolaskuja on havaittu hylkääntyvän kahdella eri virhepalautteella:

"Lähettävä intermediator ei täsmää palvelusopimukseen"
"Palvelusopimus puuttuu"

 

Hylkääntymiset vaikuttaisivat koskevan verkkolaskuja, joita lähetetään Tavoitteiden ajosta AutoInvoice-palveluun yrityksille, joiden operaattori on pankkiverkossa. Nopein tapa kiertää ongelma on poistaa y-tunnus kyseisten yritysten kohdalta Henkilörekisteristä ja lähettää e-laskut uudelleen.

 

Pahoittelemme tilanteesta koituvaa ylimääräistä vaivaa.

 

EDIT  29.11.2021  klo 12:06

Jotta Fivaldi Tavoitteiden ajosta saadaan lähetettyä verkkolaskuja myös yrityksille, niin  tähän tilanteeseen on tällä hetkellä kaksi vaihtoehtoa:

1. Finvoicelle tehdään muutokset siten ettei vastaanottajan y-tunnusta ilmoiteta aineistolla - jolloin laskun tulkinta ja reititys menee vanhaan tapaan B2C laskuna. Eli tulee poistaa y-tunnus kyseisten yritysten kohdalta Henkilörekisteristä ja lähettää e-laskut uudelleen.
2. Vastaanottaja on yhteydessä omaan pankkiin ja valitsee pankista että hyväksyy myös B2B laskujen vastaanoton ko. tilille. Tällöin tämä laskujen pitäisi mennä perille vastaanottajalle. 

 

Valitettavasti tähän ei ole tällä hetkellä löydetty muuta tapaa kuin nämä kaksi vaihtoehtoista kiertotietä. Selvitämme parhaillaan tilanteeseen pysyvämpää ratkaisua.

 

Tilanne 5.1.2022

 

Selvitämme edelleen pysyvämpää ratkaisua. Pahoittelut aiheutuneesta ylimääräisestä vaivasta!

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.