Minun alueeni
Apu

Visma L7 OVT postituksen Error 26083

tekijä Henri Karhama (Päivitetty ‎12-08-2020 12:41 tekijä Henri Karhama VISMA )

Olemme havainneet käytön estävän yhteensopivuusongelman Visma L7 OVT toiminnollisuuksissa sekä yhteistyökumppanimme eBOX liikennöintiohjelmassa. Ilmenevä vikailmoitus on: ”Err: 26083: Unable to open client certificate store or establish client credentials”.

Tilanne koskettaa Visma L7 ohjelmaa käyttäviä työasemia, joiden käyttöjärjestelmä on päivitetty Windows 10 versioon 2004 ja joilla paikallisesti käytetään L7 OVT-sovelluksen "Postita" painiketta. Tilanne ei kosketa asiakkaan omassa palvelinympäristössä ajastettua OVT-noutoa tai Visman sovelluspalvelussa olevia asiakkaitamme.

 

Suosittelemme OVT toiminnollisuuksia käyttäviä asiakkaitamme välttämään Windowsin 10 automaattipäivityksiä ja versioon 2004 päivittämistä toistaiseksi, kunnes yhteensopivuusongelma on ratkaistu.

Tapauksissa, joissa ei ole mahdollista välttää Windows 10 version päivittämistä, suosittelemme asentamaan eBOX ohjelmiston palvelimelle ja ajastamaan OVT noudon tai käynnistämään Visma L7 ohjelman palvelimen etäyhteyden kautta, jotta OVT postitus saadaan suoritettua muussa kuin Windows 10 versio 2004 ympäristössä.

 

Pahoittelemme tilanteen mahdollisesti aiheuttamasta vaivasta. Päivitämme tätä tiedotetta, kun löydämme yhteistyökumppanimme kanssa ratkaisun. Mikäli asiasta herää kysyttävää olettehan yhteydessä sovellustukeemme sovellustuki@visma.com

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.