avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma AutoPay

Finn informasjonen du trenger om Visma AutoPay for Visma Business - innenfor alt fra bankintegrasjoner, til matching mot åpne fakturaer, til sikkerhet. Snakk med andre brukere, og finn relevante nyheter. Visma.net AutoPay for Visma Global, Visma.net Financials og enkelte bruker av Visma Business har et eget område.
Siste nytt

Overgang fra Visma Autopay (versjon 3) til Visma.net Autopay (ISO 20022) implementeres av mange i disse dager. Vår erfaring er at Visma.net Autopay fungerer bra. Det er imidlertid ett unntak. Dersom selskapet benytter Visma Business og Autocollect så matches innbetalinger fra kunder på ordinær måte av Visma.net Autopay. Autocollect fanger imidlertid ikke opp disse innbetalingene fra kundene. Konsekvensen av dette er at det går ut purringer fra Autocollect på kunder som har betalt. Noen som har erfaring med dette?
Har du lyst til å få faglig påfyll uten å måtte forlate kontoret? Eller bli en enda bedre bruker av dine Visma løsninger?
I Autopay finnes det en knapp hvor det står "Vis faktura". Denne knappen er grå/inaktiv. I følge Amesto fungerte denne knappen kun i versjon 3 av Visma Dokumentsenter. Er det mulig å få denne knappen til å fungere igjen?Det er veldig sentralt både for visning av fakturaer i utbetalingsforslaget, men også for å få anvisningsprosessen til å gå så smidig som mulig at denne funksjonaliteten fungerer.
Har oppretta fleire visma.net autopay avtaler ( dnb,spv,handelsbanken). Utbetalingsfunksjonen fungerer men innbetalingsfiler lar vente på seg. Har nokon ein fullstendig veiledning for oppsett av dette?
Vi har autopay på flere kunder, men på den ene kunden så vil ikke buntene oppdateres fordi "beløp i valuta" mangler på hver bilagslinje. Så da sletter jeg valutanr 47 eller legger inn beløp i valuta, og så får jeg lov til å oppdatere buntene. Har leita i bedriftsparametre osv etter en forklaring på hvorfor dette skjer, men har foreløpig ikke funnet årsaken. På andre kunder kommer både valutanr og beløp i valuta av seg selv på hver linje og buntene oppdateres fortløpende automatisk. Noen som vet?
Relevante linker
Les om Community Live 2018
Påloggede brukere (325)