Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Du kan raskt og effektivt undersøke om dine eksisterende eller potensielle kunder har betalingsanmerkninger. Visma Bizweb har tilleggsfunksjonalitet for kredittinformasjon om alle norske selskaper. Du får opplysningene i form av en kredittinformasjonsrapport, som viser en oppstilling av opplysninger om selskapets økonomi og de siste 3 års regnskap, i tillegg til nøkkeltall og eiere. Rapporten viser enten detaljerte betalingsanmerkninger, dersom det finnes, eller rating etter AAA-modellen. Kredittinformasjon leveres via vår samarbeidspartner Bisnode. Kredittinformasjon er tilgjengelig som en ekstra tjeneste for Visma Bizweb-kunder, og betaling skjer etter klippekortsystem. Prisene på de ulike pakkene er: Kredittinformasjon 100 klipp 725,- Kredittinformasjon 200 klipp 1.100,- Kredittinformasjon 400 klipp 1.900,- Kredittinformasjon 800 klipp 3.080,- Kredittinformasjon 2000 klipp 6.000,- Kredittinformasjon 4000 klipp 11.200,- Eksempel på en kredittinformasjonsrapport ser du her. Har du spørsmål rundt dette, er du velkommen til å ta kontakt med oss på kundesenteret. Du når oss ved å ringe 09101 (Innvalg 1) eller ved å sende en e-post til kundesenteret@visma.no.
Jo bedre kvalitet du har på din kundebase, jo bedre kan du kommunisere med kundene. God kommunikasjon er en vesentlig forutsetning for å lykkes med salg, kundepleie og relasjonsbygging. Mange bedrifter opplever at kvaliteten på opplysningene i kundebasen er for dårlig, og bruker mye tid på å legge inn og vedlikeholde kundedata.
Med Benchmark har du mulighet til å sammenligne selskapers regnskapstall og få en grafisk fremstilling av tallene.
Visma Bizweb sine kilder er Brønnøysundregistrene, Bisnode og Statistisk Sentralbyrå. Vi har informasjon om alle selskaper og organisasjoner som er registrert i enhetsregisteret. Dette inkluderer informasjon om selskaper registrert i foretaksregisteret.
Fra1/1-2020 legges tjenesten BizNews ned.
Bli med på Community Live!
Nyttige lenker
Mest brukte tags