Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Visma Business og -Regnskapsbyrå
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Takk for svar! Ja, jeg kjenner til den løsningen, og det kan vel fungere i enkle forhold.Om det er et lite avvik pga a konto, feilbetaling osv, blir ikke posten merket "Betalt" i Web Faktura.Men, det var vel det jeg tenkte, løsningen er ikke tenkt å være integrert med noe økonomisystem.Må finne på noe annet! mvh Wilfred Karlsen
«Skreddersydd ditt behov» … «et hav av spesialtilpasninger» … klinger godt i ørene, gjør det ikke? Men bak enhver brukervennlig opplevelse, gjemmer det seg fremmedord som REST-arkitektur, webhooks, OAUTH 2.0-protokoll og ikke minst: API.
HeiTakk for svar. Da fant jeg ut hvem som har slettet det. Vårt problem er at det er slettet, antagelig ved en tastaturkombinasjon og uten at spm om vi vil slette er kommet opp. Dette dokumentet ville vi ikke ha bekreftet på sletting påLigger det ute noe sted en oversikt over hvilke rettigheter som tilhører hvilke roller? Det hadde hjulpet til at vi fikk gitt riktige roller til de forskjellige
Visma Business har ikke standard funksjon for dette, men vha BIG modulen så kan man løse dette, men det krever lisens og bistand fra Visma konsulent.Kunne ha lagt til produktnr og beskrivelse vha SQL prosedyrer. Krever ingen lisens, men bistand fra Visma konsulent.
Du kan også laste ut tabellen standardkonto til excel fra Visma Business og bruke den. Testet å hente inn navn fra standardkonto til hovedbokskonto igår, men standardkonto kunne ikke kobles inn som en underliggende tabell til hovedbokskonto.
Bli med på Community Live!