Visma Business og -Regnskapsbyrå
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Business- / Regnskapsbyrå

Finn informasjonen du trenger om Visma Business og Visma Business Regnskapsbyrå - innenfor alt fra regnskap, til logistikk, til integrasjoner. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hvordan får jeg registrert en gjeninnførsel på momsoppgaven (post 11)? Ettersom jeg forstår så skal alle transaksjoner som er med på deklarasjonsoversikten med på mvameldingen. Er dette styrt med en momskode?
Hei.Ved fakturering av et produkt i Visma Business blir det ved generering av bunt opprettet flere linjer med inntektskonto og i tillegg debet kto 7771 - har opprettet nytt produkt med unntatt lagerhåndtering. Hva kan dette skyldes? Har en annen kunde som er satt opp akkurat likt og der skjer ikke dette.
Hei. Vi har enkelte varenummere som er sålange at de går over i beskrivelsesfeltet på utskrift av pakkseddel og plukkliste. Er det mulig å få justert bredden på de forskjellige kolonnene i ordrelinjene, og hvordan gjør man i så fall det?
Hei, jeg ser på Visma sine sider at de har etAPI for VB, vet noen hvor man kan få informasjon om dette?Integrasjonsgrensesnitt (API)Meget gode løsninger for å utvide standard funksjonalitet med egne behov. Det kan være at det skal skje noe spesielt ved en handling eller full samhandling med andre systemer.Det er også mulighet for å utvide standard datamodell med egne tabeller og kolonner etter eget behov.
Hei,Hvordan får jeg ut en fakturajournal i Business?Helt grønn her...
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (378)