Visma Business og -Regnskapsbyrå
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Business- / Regnskapsbyrå

Finn informasjonen du trenger om Visma Business og Visma Business Regnskapsbyrå - innenfor alt fra regnskap, til logistikk, til integrasjoner. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hei, lurer på om det er mulig å sende SMS meldinger til kunder fra ordrefor å varsle om leveringer, forsinkelser etc.. Er dette en modul i Visma og hva koster den evt å få implementert ?Noen som har vært borti dette ?
Det skjer store endringer i oppgavene til regnskapsføreren, og det skjer selv om du er med eller ikke. Bransjen går mot mer automatiserte prosesser som fjerner feilkilder og øker kvaliteten og effektiviteten. Regnskapsfører ser ut til å få en mer rådgivende rolle. Få full oversikt over automatiseringsmulighetene i ditt eksisterende regnskapssystem, og bli oppdatert på siste nytt på Regnskapsforum Høst 2018!
Vi har versjon 10.13.1 av Visma Business. Haret valg som heterVisma Rapportering. Vi har ikke tatt dette i bruk. Er dette noe vi kan gjøre eller er dette en egen modul som koster ekstra? I såfall hvordan begynner vi?
Enten man fakturerer arbeidstimer eller leier ut noe tidsbegrenset, så er man avhengig av en tidsangivelsegjennom å kunne oppgi til/fra tidsrom.Når man leier ut et areal f.eks per døgn, så har man kanskje en sats per m2 per døgn, f.eks:2018-09-21 10:00 til 2018-09-25 15:00, dvs 5 påbegynte døgn (må være mulig å sette avrundingsvalg som opp, ned, nærmeste, hel, halv eller hva det måtte være)Tar man3 kr/m2 per døgn og leier ut 10 m2, så blir det:5 døgn *3 kr/m2 per døgn * 10 m2, dvs 5 døgn * kr 30Dette burde man kunne sette opp og registrere på ordrelinjene. Kan ikke være noe "rakettvitenskap" og burde kunne nyttegjøres av mange som har Visma Business. Det kan ikke bare være grossister som bruker dette systemet?Når det gjelder timefakturering, så burde det være mulig å registrere når man starter og slutter på ordrelinjene og ikke bare i aktivitetstabellen. I dag har man ikke samlet fakturagrunnlag med at aktivitetstabellen inneholder komplett tidsangivelse, mens ordrelinjene som ikke har det, brukes til fakturering. Også her burde det være mulig å sette avrundingsregler. I tillegg burde man kunne ha ulike timesatser knyttet til når man jobber med en kalender i bakgrunnen som kan redigeres iht f.eks helligdager.
I dag (versjon 13) kan man legge til vedlegg på ordre, men bruker man en ordre til f.eks husleiefakturering, så er det nødvendigvis ikke slik at samme vedlegg skal komme med på samtlige faktura, f.eks dokumentasjon av viderefakturerte utlegg som strøm per mnd, oppussing eller lignende Derfor burde man kunne knytte til vedlegg på ordrelinjenivå eller f.eks en bestemt tidsperiode eller faktura, hvor et vedlegg legges til arkiv når det har hengt med en faktura.
Relevante linker
Les om Community Live 2018
Påloggede brukere (274)