Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Visma Business og -Regnskapsbyrå
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Hei, jeg benytter regnskapsrapport for ansvarseneht 2,deretter står det (se vedlagt print screen )Da får du underprosjekter + tot til slutt.
Hvis dokumentet lå i en status slik du beskriver så skal det ikke være mulig å slette dokumentet. For å slette dokumentet må du først slette flyten, gå tilbake til "nye dokumenter" og slette derfra. Du sier at dokumentet var godkjent, da ligger dokumentet med en status som ikke skal kunne slettes. Mulig du har filtrert det bort, at det ikke er slettet?(Hvis du vil lete etter filen så kan vi hjelpe med hvilken mappe du skal lete på ut fra dokumentnummeret)
Hei, hvis du aktiverer valutakurser gjennom visma.net autopay så oppdateres disse daglig ja. Det er oppsett også for om du vil ha valutakurshistorikk. Lykke til med oppdaterte valutakurser!
Når du lagrer en ordre så skal du kunne lagre fortløpende og endre så forstår ikke helt hva dere gjør. Tenker at hvis du skal i gang med ordre i Visma Business og ikke har gjort dette før så ville jeg søkt støtte hos forhandler for oppstart. Ligger jo ofte en del innstillinger på firma, produkter, kunder osv som kan være lure å få en guiding på. Lykke til med bruken!
Hei, her kommer det vel litt an på om du har noen settinger inne på knappen for brudd, bruddsummer og totalsummer eller om det bare er enkelt sortering i en tabell som gjelder. Uansett når du har fått vinduet slik du vil så skal du kunne lagre designet ja. Pass på at vinduet/vinduene står slik du vil at de skal åpne når du lagrer.
Prøv Visma Sign
Relevante linker