Visma Business og -Regnskapsbyrå
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Business- / Regnskapsbyrå

Finn informasjonen du trenger om Visma Business og Visma Business Regnskapsbyrå - innenfor alt fra regnskap, til logistikk, til integrasjoner. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Ønskelig med mulighet for å legge inn bruddsum på ordreregistrering. At man kan merke x antall linjer, og summere sum med fritekst. Og deretter nytt avsnitt med ny bruddsum.
Mulighet til å differensiere fakturagebyr på sendemetode, en sum for post, en sum for e-post og en sum for EHF.
Er det noen som har en god rutine for å delfakturere en ordre? F.eks. at kunden skal betale 30 % ved oppstart av produksjon, og de siste 70 % ved ferdigstillelse. To fakturaer på samme ordre, altså.
Hei. Jeg har nettopp tatt over en kunde fra et regnskapskontor som også benytter seg av Visma Business. Jeg har derfor mottatt en fil jeg skal importere slik jeg får med hele historikken på regnskapet. Jeg har begynt å bokføre noe på kunden fra før, og når jeg skal importere filen er jeg redd dette forsvinner. Dersom jeg velger "Legg til bare nye rader" under "Import", vil det som allerede er bokført fortsatt være der? Mvh. Anne Britt
Har hull i kundenummerserie. Kan jeg lett få ut en rapport over ledige?
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (177)