avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Business- / Regnskapsbyrå

Finn informasjonen du trenger om Visma Business og Visma Business Regnskapsbyrå - innenfor alt fra regnskap, til logistikk, til integrasjoner. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Recent topics

I forbindelse med avstemming av lønn, så savner jeg å skunne skrive ut kontoutdrag hvor bare lønnsbilagene kommer med. Pr i dag så må jeg overføre alle kontoutdragene til Excel, for så å slette alle linjene som ikke gjelder lønn manuelt, og det har tatt ganske mange timer.
5 0
Hei, Ein klient hos oss fakturerar direkte i Visma Business. I den samanhang har han klart å fakturert noko utan at det er registert valuteringsdato på dette. Dette blir dermed ikkje med på den rette terminen. Er det nokon som har ein metode for retta opp i denne feilen?
2 0
Postet av
Vi vurderer å integrere vår virksomhet i Slovakia inn i vår norske Visma Business installasjon. Noen som har erfaring med tilsvarende, og erfaring med å definere et annet språk enn norsk som ikke er blant de standardene som allerede finnes?
1 0
Hjem-side for alle brukere Tirsdag 23. januar er det planlagt lansering av ny startside for alle Visma.net-tjenester. Etter innlogging i Visma.net, vil alle brukere få opp en ny hjem-side. På hjem-siden får du tilgang til alle dine Visma.net-tjenester, og du navigerer enkelt til aktuell tjeneste ved å klikke på ikonene. Varslingspanel I varslingspanelet til høyre vil du også se varsler du mottar som bruker av ulike Visma.net-tjenester. Disse vises nå som såkalte oppgaver på hjem-siden, men er altså planlagt endret tirsdag 23. januar.
0 0
Postet av
Etter omlegging til ny versjon av Visma Community vises ikke sidene riktig hvis man har Visma Community som startside i den innebygde nettleseren i Visma Business. Siden viser meldingen: "Vi støtter ikke lenger Internet Explorer v10 og eldre. Oppgrader til en nyere versjon eller bruk en annen nettleser." Noen kan også oppleve scriptfeil i nettleseren. Feil ved visning Hvordan jobbe seg rundt dette og fortsatt bruke Community? Det finnes to alternative løsninger:Enkleste løsning er å åpne Visma Community i en nettleser utenfor Visma Business. Det du ser da vil være avhengig av hvilken nettleser som kjøres lokalt. For de fleste vil innholdet vises korrekt, men alle som kjører Internet Explorer versjon 10 eller eldre vil fortsatt få det omtalte varselet om manglende støtte, som i det oransje feltet i bildet over. Hvis man ønsker å åpne Visma Community for Visma Business og Visma Business Regnskapsbyrå direkte, finnes det på følgende adresse: http://community.visma.com/t5/Visma-Business-Regnskapsbyra/ct-p/NO_SW_Visma_Business_og_VB_Regnskapsbyra Som alternativ løsning kan man modifisere en registernøkkel for Internet Explorer på den/de maskinen(e) Visma Business kjøres for brukerne. For mange vil dette være på en server hos en driftsleverandør, ta evt. kontakt med din Visma-partner eller direkte med driftsleverandøren, som kan være behjelpelig med endringen. Følg evt. denne fremgangsmåten: Åpne registeret, endre HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_BROWSER_EMULATION til verdien 2af9 (hex) eller 11001 (decimal) for vbus.exe, og restart Visma Business. Endringen setter kompatibilitetsmodus for den interne browseren i Visma Business til IE11/Edge-modus, og Community-sidene vises da som de skal.Korrekt visning Når kommer det en løsning? F.o.m. versjon 12.01 løses dette ved installasjon av Visma Business, slik at alle får korrekt visning inne i systemet uten manuelle operasjoner. Planlagt release for versjon 12.01.0 er i slutten av september. Vi beklager den ulempen dette medfører i mellomtiden.
4 0
Postet av
Er det noe du er usikker på i forhold til en faktura du har mottatt? Ofte stilte spørsmål Fakturakopi Prisøkning Klage Oppsigelsesfrist Beskrivelse av faktura Her finner du ofte stilte spørsmål om faktura Når det gjelder den årlige vedlikeholdsfakturaen, er betaling av denne en forutsetning for gyldig bruksrett til deres programvare.
0 0
Postet av
Hei Er det noen måte en kan få til at valuteringsdato automatisk settes lik bilagsdato når en registrerer manuelle bunter i Visma Business?
3 0
Postet av
Hei, Det er i Visma Business mulig å legge inn fast fakturagebyr via Land-tabellen. Er det mulig å knytte dette mot et produkt? Utfordringen er det at AutoInvoice har en kontroll på om summen av alle vare-/ordrelinjer er den samme som sum på faktura, noe som ikke vil være tilfelle om man har fakturagebyr. Da vil det være et avvik på summen av alle varelinjer og sum på fakturaen tilsvarende fakturagebyret.
5 0
Postet av
Hei! Er det noen som vet hvordan man kan lage like fakturaer til flere kunder uten å måtte lage flere ordrer?
3 0
Postet av
Hei Hvordan får jeg frem liste over skannede bilag for 2014?
2 0
Postet av
Relevante linker