Visma Business og -Regnskapsbyrå
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Business- / Regnskapsbyrå

Finn informasjonen du trenger om Visma Business og Visma Business Regnskapsbyrå - innenfor alt fra regnskap, til logistikk, til integrasjoner. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hei!Vi har mottatt en bestilling fra kunde og sendt ordrebekreftelse. Det viser seg at vi ikke har et av produktene på lager, er det mulig at dette produktet likevel vises som rest på pakkseddelen? (Visma Business)
Visma Business burde vel snart komme med en budsjettlink som verktøy til å jobbe med budsjett. Hente ut regnskapstall og bearbeide for å legge inn som budsjett igjen.Dette ønske stå høyt på min liste
Vi sender fakturerer i Visma Business via AutoInvoice. Faktura blir sendt som EHF til de andre selskapene i vårt konsern. Når faktura kommer inn i dokumentsenteret til de andre selskapene er tilsynelatende bankkontonummer ikke sendt i XML-filen, da jeg ikke finner det ved gjennomgang av XML-filen for å prøve å legge det til i ordlisten. Er det noen som vet hva som kan være årsaken til dette?
Hei.Ønsker å legge inn budsjett knyttet til investeringsprosjekt slik at det er mulig å analysere kalkyle/budsjett mot virkelig. Er dette mulig og eventuelt hvordan gjøres dette?
Forslag: Flere temaer på brukergrensesnittet, alternativt la Visma Business bruke fargetemainnstillingene for apper i Windows. Et mørkt tema kan gi mindre belastning på øynene.
Relevante linker
Åpne dagens luke