avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Byrå

Snakk med andre brukere, og finn nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Vi har mange utlegg som registreres på samme måte på en rekke kunder. Er det mulig å få opp en løsning hvor man legger til utlegg på flere kunder samtidig. På samme måte som masseoppdatering av kontrollpunkter.Mvh Remi
0 1
Postet av
Er det noe du er usikker på i forhold til en faktura du har mottatt?   Ofte stilte spørsmål Fakturakopi Prisøkning Klage Oppsigelsesfrist Beskrivelse av faktura   Her finner du ofte stilte spørsmål om faktura   Når det gjelder den årlige vedlikeholdsfakturaen, er betaling av denne en forutsetning for gyldig bruksrett til deres programvare.
0 0
Postet av
19. september ble ny versjon av Visma Byrå lansert. Nedenfor kan du lese om forbedringene i den nye versjonen av Visma Byrå.  For mer informasjon om funksjonene henvises det til versjonsnotatene i brukerdokumentasjonen.   Forbedring - Fullmakt Det er nå mulig å tilbakekalle fullmakter i listen fullmakter på kunden. Det kan for eksempel være nyttig når man ikke lenger arbeider med kunden. Når du klikker på knappen Tilbakekall på en rad, eller Tilbakekall alle nederst til venstre, lages det en e-post som sendes til kunden med den/de fullmaktene som skal tilbakekalles. For å se hvilke fullmakter som er tilbakekalt avkrysses boksen Vis tilbakekallede.  
0 0
Postet av
  31. august ble ny versjon av Visma Byrå lansert. Nedenfor kan du lese om forbedringene i den nye versjonen av Visma Byrå.  For mer informasjon om funksjonene henvises det til versjonsnotatene i brukerdokumentasjonen.   Forbedring - Kundekort Det er nå mulig å gå til neste og foregående kunde direkte fra kundekortet. Du finner knappene Gå til neste kunde og Gå til foregående kunde øverst til høyre i kundekortet.   Forbedring - Fullmakt Det er nå mulig å se en liste over alle fullmakter for hver enkelt medarbeider. Listen finnes under fanen Fullmakter under hver medarbeider i menyen Innstillinger - Medarbedeidere.  
0 0
Postet av
10. juli ble ny versjon av Visma Byrå lansert. Nedenfor kan du lese om nyhetene og endringene i den nye versjonen av Visma Byrå.  For mer informasjon om funksjonene henvises det til versjonsnotatene i brukerdokumentasjonen.   Fullmakter og fullmaktsoversikt Nå kan du arbeide med fullmakter i Visma Byrå. Fullmaktstyper blir lagt til og administrert under det nye menypunktet Innstillinger - Bransjestandard. For å legge til en fullmakt på en kunde, benytter du den nye fanen Bransjestandard - Fullmakter på kundesiden.      
0 0
Postet av
Hei,   Velkommen inn i nye Visma Community.   For dere som har brukt gamle Community i en årrekke så vil det sikkert ta litt tid før dere blir kjent med det nye.   Nyttige artikler for å bli kjent i nye Community Artikkel med kort introduksjonsvideo Mine områder - hvordan fungerer det Abonner på nyheter, brukertips og diskusjoner   Under "Hjelp" finner du også mange nyttige tips Hjelp er tilgjengleig når du klikker på ditt navn oppe i høyre hjørne, eller som en grønn knapp i høyre hjørne når du er utlogget.   Helt ny i Visma Community? Video og kort introduksjon finner du her  
0 0
Postet av
Visma Byrå ble 12. og 16. juni oppgradert med ny funksjonalitet.Nedenfor kan du lese om nyhetene og endringene i ny versjon av Visma Byrå. For mer informasjon om funksjonene henvises det til versjonsnotatene i brukerdokumentasjonen. Forbedring – deaktivere og aktivere meldinger Det er nå mulig å deaktivere og reaktivere meldinger i Min aktivitetsliste. Du kan deaktivere: En bestemt meldingstype for en bestemt oppgave for en bestemt kunde En bestemt meldingstype for en bestemt oppgave for alle kunder Alle meldinger for en bestemt kunde Les mer i Min startside. Gå til andre tjenester fra Visma Byrå Du kan nå gå til andre tjenester som regnskapsbyrået bruker via en ny meny oppe i venstre hjørne. Du kan også gå direkte til Mine tjenester, hvor du for eksempel kan administrere brukere og firmainnstillinger.
0 0
Postet av
30. mai ble ny versjon av Visma Byrå lansert.Nedenfor kan du lese om nyhetene og endringene i den nye versjonen av Visma Byrå.  For mer informasjon om funksjonene henvises det til versjonsnotatene i brukerdokumentasjonen. Forbedring — Kunder Du kan nå filtrere på Medarbeider på siden for Kunder. På denne måten er det kun kunder hvor valgt medarbeider er oppgavedeltaker eller oppgaveansvarlig som vises. Les mer i Kunder.
0 0
Postet av
15. mai ble ny versjon av Visma Byrå lansert.Nedenfor kan du lese om nyhetene og endringene i den nye versjonen av Visma Byrå.  For mer informasjon om funksjonene henvises det til versjonsnotatene i brukerdokumentasjonen. Forbedring — Min startside Vi har lagt til mulighet for å søke på dokumenter direkte fra Min startside. Søket dekker alle dokumenter i Visma Byrå, uavhengig av kunder. Du kan søke på kundenavn, kundenummer, organisasjonsnummer eller dokumentnavn, i tillegg til å gjøre utvalg.
0 0
Postet av
Uke 19 ble ny versjon av Visma Byrå lansert.Nedenfor kan du lese om nyhetene og endringene i den nye versjonen av Visma Byrå.  For mer informasjon om funksjonene henvises det til versjonsnotatene i brukerdokumentasjonen. Forbedringer — Dokumentarkiv Vi har utvidet fanen Dokumentarkiv med feltene Gyldig f.o.m.: og Gyldig t.o.m.:, i tillegg til feltet Dokumentansvarlig. Disse feltene er tilgjengelige når man legger til et nytt dokument, i tillegg til filtrering og sortering av dokumenter. Ny meldingstype Vi har lagt til meldinger for dokumenter med utgående gyldighetsperiode. Det er kun Dokumentansvarlig som vil motta disse meldingene. Les mer i Min startside.
0 0
Postet av
Medlemmer med flest likes
Bruker Rosmengde
1
Mest likte innlegg
Relevante linker
Mest brukte tags