avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma Byrå

Finn informasjonen du trenger om Visma Byrå. Alt fra ansatte til kunder med tilhørende timer og ufakturerte oppgaver. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Se 5 tips til hvordan du kan jobbe mer effektivt med dine kunder.
I hvilke varianter kan jeg samarbeide med mine kunder? Du kan samarbeide i alle 5 varianter. Visma eAccounting Starter, Solo, Faktura, Standard og Visma eAccounting Pro. I hvilken variant vil jeg som regnskapsfører jobbe i? Du som regnskapsfører vil alltid jobbe i Visma eAccounting for regnskapsfører uavhengig av kundens variant så lenge du har Visma Byrå. Dersom kunden har invitert deg inn i samarbeid og du ikke har Visma Byrå så samarbeider du i kundens variant. Om du blir invitert av kunden og har Visma Byrå kan du følge denne fremgangsmåten for at det blir riktig link inne i Visma Byrå. Hvorfor tilbyr Visma forskjellige varianter for samarbeid? Med 5 forskjellige varianter kan du som regnskapsfører legge opp den varianten som passer best for din kunde. Kunden får kun tilgang til aktuell funksjonalitet mens du har tilgang til all funksjonalitet. Det er enkelt å opp- og nedgradere mellom variantene. Se produktmatrise. Hvordan invitere / kjøpe Visma eAccounting nå med nytt design i Visma Byrå? I Visma Byrå - opprett eller gå inn på eksisterende kundekort. Sørg for at det ligger registrert en oppgave på fanen for Oppgaver. Deretter gå på fanen for Samarbeid. På Visma eAccounting klikker du Velg. Nå kan du plukke 1 av de 5 variantene og klikke Kjøp.DersomkundenharVismaeAccountingfraførfårdubeskjedomdetinestsistesteg.DersomkundenikkeharVismaeAccountingfraførvildumåtteaktiveretjenestenogaksepteregjeldendepris. (Se video med de forskjellige variantene) Hvordan endre variant på eksisterende samarbeid? For kunden Inne i Visma eAccounting under Apper og utvidelser. Kun oppgradering mulig. For regnskapsfører Nedtrekksmeny øverst i høyre hjørne → Samarbeid → Klikk på pennen ved siden av kundens Visma eAccounting. Opp- og nedgradering mulig. Hva skjer i forhold til faktura ved opp- og nedgradering? Oppgradering er mulig av både kunde og regnskapsfører. Ved oppgradering til større variant skjer endringen umiddelbart og en ny faktura med differansen blir opprettet. Nedgradering er kun mulig for regnskapsfører. Ved nedgradering skjer endringen umiddelbart. Ny faktura kommer først ved neste avtaleperiode. Avslutte samarbeid - Kunde ønsker å fortsette med Visma eAccounting Visma eAccounting Starter Varianten må oppgraderes til Visma eAccounting Standard. Samarbeid avsluttes og kunden kan fortsette å jobbe med Visma eAccounting. Visma eAccounting Faktura Kunden vil kun fakturere. Samarbeidet avsluttes og komplett database blir arkivert med lesetilgang, samtidig som eksisterende fakturaer blir værende i varianten og kan jobbes med videre. Kunden vil jobbe videre med all data. Varianten må oppgradere til Visma eAccounting Standard. Samarbeidet avsluttes og kunden kan fortsette å jobbe med Visma eAccounting med komplett regnskap. Visma eAccounting Solo Samarbeidet avsluttes og kunden kan fortsette å jobbe i Visma eAccounting Solo med komplett data. Visma eAccounting Standard Samarbeidet avsluttes og kunden kan fortsette å jobbe i Visma eAccounting Solo med komplett data. Visma eAccounting Pro Samarbeidet avsluttes og kunden kan fortsette å jobbe i Visma eAccounting Solo med komplett data. Avslutte samarbeid - Kunde ønsker ikke å fortsette med Visma eAccounting Visma eAccounting Starter Samarbeidet avsluttes og kunden har lesetilgang til Visma eAccounting. Dersom Visma Økonomioversikt Starter er aktivert på kunden vil du som regnskapsfører fremdeles ha lesetilgang til Visma eAccounting. Dersom Visma Økonomioversikt Starter avsluttes mister du tilgang til Visma eAccounting. Visma eAccounting Faktura Samarbeidet avsluttes og kunden har lesetilgang til Visma eAccounting Faktura. Kunden har også lesetilgang til en arkivert Visma eAccounting med komplett regnskap. Visma eAccounting Solo Samarbeidet avsluttes og kunden har lesetilgang til Visma eAccounting Solo. Visma eAccounting Standard Samarbeidet avsluttes og kunden har lesetilgang til Visma eAccounting Standard. Visma eAccounting Pro Samarbeidet avsluttes og kunden har lesetilgang til Visma eAccounting Pro.
Få en kort introduksjon på hvordan du som regnskapsfører kan samarbeide i alle varianter av Visma eAccounting.
Hei,Det kan skjedd endring i timeregistreringen i Visma Byrå som ikke er bra. Det er umulig å justere tiden. Ønsker ikke å fakturere mindre enn 15 minutter. Slik det nå er blitt fungerer ikke dette. Jeg synes dette var mye bedre slik det var tidligere. Går det an å endre dette tilbake igjen?
Ved overgang fra en regnskapsfører til en annen, vil det i en periode være nødvendig for begge regnskapsførerne å ha tilgang samtidig (den ene skal feks. gjøre ferdig 2017, og trenger da tilgang ut mai, mens ny regnskapsfører skal føre fra 1. januar). I dag så støtter visma byrå bare 1 samtidig fører.Videre så bør det være en mulighet til å opprette en fri bruker, revisor, som bare har leserettigheter på alle klienter. Ikke alle revisorer er fornøyd med å bruke økonomioversikten. Ved å opprette en ekstra bruker manuelt, så går en jo fra å ha "byråpris" på kunden til å bli vanlig abb, noe som blir en stor ekstra kostnad for byrået når det er flere selskaper det er snakk om.
Medlemmer med flest likes
Mest likte innlegg