peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Täyttökuviota ja Täyttöaikoja käytetään kun halutaan määrittää mitä aikoja asiakkaille tarjotaan varattavaksi kun asiakkaat tekevät aikavarauksia suoraan resurssille. Esimerkiksi "60,30" tarkoittaa että kellonajat joihin "Täyttökuvio" ei ole vaikuttanut (tai jos täyttökuvio on jätetty tyhjäksi) täytetään ensisijaisesti 60 minuutin ajoilla ja kun niitä ei enää mahdu niin 30 minuutin ajoilla. Jos resurssi on varattavissa aina esim. 60 min kerrallaan, ei näihin kohtiin tarvitse laittaa mitään. Jos teillä on tarve myydä eripituisia aikoja resursseille eri kellonaikoina (esim klo 8-12 on varattavissa vain 30 min aikoja ja klo 12-16 60 min aikoja) tulee tämä tehdä "täyttökuvioon" seuraavasti: Yläpuolella näkyy esimerkki miten resurssit ovat varattavissa asiakasnäkymässä kun muutokset on tehty. Muista myös laittaa yrityksesi toimipisteisiin oikeat aukioloajat, jotta asiakasnäkymä näyttää oikealta.
DigitalBookerissa on useampi ominaisuus jolla voit tuoda tietoja tai viedätietoja ulos ohjelmasta erilliseen tiedostoon.
Mikäli haluat että työntekijä/käyttäjä näkee kirjautuessaan Digital Bookeriin ainoastaan kalenterinäkymän ja sen varaukset, voidaan muuttaa admin-käyttäjän oikeuksia. Esimerkiksi hotellin yhteydessä on spa ja halutaan että respan työntekijät pääsevät katsomaan span ajanvarauksia. Heille voidaan perustaa Admin puolelle omat tunnukset josta he näkevät ainoastaan kalenterin ja varaukset, mutta eivät pääse muokkaamaan tai poistamaan varauksia. Kun Admin käyttäjä on perustettu, voit mennä Hallinnan puolelle -> Käyttöoikeudet. Täältä voidaan valita mitä kyseinen Admin-käyttäjä pääsee näkemään tai muuttamaan. Voit helposti muuttaa työntekijöidesi Admin oikeuksia vaihtamalla ylhäältä välilehdelle "Admin-käyttäjät". Jotta käyttäjä pääsee kirjautumaan Admin-puolelle, tulee hänellä olla vähintään yksi tähti.
Voit lisätä/poistaa käyttäjäryhmistä käyttäjiä linkkaamallatietynälyryhmän tavalliseen ryhmään.
Jos yksikään asiakas ei ole ostanut kyseistä prepaid-korttia, onnistuu kortin poistaminen painamalla roskakori painiketta. Jos prepaid-kortteja on jo myyty asiakkaille, onnistuu sen poistaminen seuraavasti: Poistaaksesi prepaid-kortin sinun pitää ensin poistaa varaukset, resurssit ja työntekijät jotka ovat liitoksissa tuntiin. Jos asiakas on ostanut prepaid kortin ja varannut ajan sitä käyttäen, täytyy varaus poistaa myös kalenterista. Kun olet poistanut prepaid-kortin takaa varaukset, työntekijät sekä resurssit, voit poistaa kortin nyt kokonaan. Voit myös väliaikaisesti poistaa kortin asiakasnäkymästä ja palauttaa sen myöhemmin takaisin. Valitse prepaid-kortti ->ota muokkaus käyttöön -> klikkaa kohtiin "näkyvä" ja "ostettavissa verkossa" kohtiin EI.
Eniten kehuja saaneet kirjoittajat
Eniten kehuja saaneet kirjoitukset