Visma Econet
Visma Econet Visma Econet expand navigation

Miten lähetän palkkaerittelyn sähköpostilla?

tekijä Riitta Peltoniemi (Päivitetty ‎13-09-2017 16:35 tekijä Riitta Peltoniemi VISMA )

 

Miten lähetän palkkaerittelyn sähköpostilla? Voiko palkkalaskelman lähettää sähköpostitse PDF-tiedostona? Voiko työntekijälle lähettää palkkaerittelyn sähköpostiin? Miten tehdään sähköinen palkkalaskelma?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Riitta Peltoniemi
VISMA

tekijä Riitta Peltoniemi (Päivitetty ‎18-04-2018 11:17 tekijä Riitta Peltoniemi VISMA )

Tässä ohjeessa kerrotaan mitkä asetukset ja määritykset täytyy tehdä Visma Econet Palkanlaskennassa, jotta voidaan lähettää palkkaerittelyt sähköpostitse PDF:nä.

1. Asenna ensin työasemalle PDF-ajurit alla olevan ohjeen mukaisesti. Huom: Visma Sovelluspalveluasiakkaan ei tarvitse asentaa PDF-ajuria.

Avaa ohje tästä

2. Toiminnossa Rekisterit | Henkilöt on henkilön henkilökortilla määriteltävä sähköpostiosoite ja Palkkaer.-kentässä on oltava rasti.

ScreenHunter_38 Oct. 15 15.46.jpg

Määritä myös toiminnossa Asetukset | Ohjaustiedot painikkeella Uusi seuraavat tiedot: Tunnus = PPFORMAT ja teksti = PDF

ScreenHunter_39 Oct. 15 15.47.jpg

Kun siirryt palkkaerittelyihin pitää Sähköposti-kohta olla aktiivisena, jotta ohjelma lähettää palkkaerittelyt sähköpostitse PDF:nä.

Palkkaerittelyiden lähettäminen muulla kuin Outlook-sähköpostilla vaatii myös PIN-koodin antamisen (katso kohta 3 tässä ohjeessa). PIN-koodikenttä aktivoituu kun sähköpostiasetukset on tehty ja palkkaerittelyn Sähköposti-optio aktivoidaan.

ScreenHunter_40 Oct. 15 15.47.jpg

3. Jos olet Visma Sovelluspalvelun käyttäjä, tai paikallisessa ympäristössänne on käytössä jokin muu sähköpostiohjelma kuin MS Outlook tai jos työasemalla on Windows 8.x -käyttöjärjestelmä ja Outlook 2013, tee lisäksi sähköpostitilimääritykset alla olevien linkkien ohjeiden mukaisesti.

Avaa Visma Sovelluspalvelun ohje tästä

Avaa muun kuin Outlook-ohjelman ohje tästä