peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Ei näy, vaikka olen käyttänyt pitkään Econettiä - ilmeisesti ei ole kirjautunut oikein Communityssä lisenssit, jos latauslinkkiä ei näy? Toisaalta kolleegallani näkyy helpparin alla Econet mutta ei Novaa. Lisenssit eivät taida olla ihan hallinnassa Visman päässä - voitteko tarkistaa asap.
Hei Jaana, Palkanlaskennan puolella ei valitettavasti ole vastaavaa massatyökalua, josta voisi kerralla arkistoida raportteja PDF-muotoon. Jos jotain raportteja on jäänty ottamatta kuukausirutiineissa, tärkeimmät raportit on toki mahdollista tulostaa jälkeenpäin.
Econet oli hyvä paketti. Harmittaa, että se kuopataan.Ymmärrän toki itsekin tietokantoja ja Accessia ymmärtävänä ylläpidon ja kehitystyönvaikeudet, mutta kuitenkin.Tilalle mm.tarjottu VismaERP on pahasti raakile, se muistuttaa paljon omaa yritystäni 80-luvullatehdä kirjanpito-ohjelma dBase3:lla (Clipperillä käännettynä). Tuntuu siltä, kuin ERP olisi päästetty markkinoille liian aikaisin, loppukäyttäjien ei pitäisi toimia koekaniineina! Harkitsemme nytvakavasti jonkin muun ratkaisun käyttöönottoa.
Hei! Tuo virheilmoitus näyttää siltä, että paras ja nopein tapa olisi ottaa suoraan yhteyttä tukeemme. Näin voidaan tarvittaessa ottaa etäyhteys ja katsoa tilannetta suoraan ohjelmasta. Tässä Econet-yhteystiedot: 02 724 8840 (palvelusopimusasiakkaat) 0600 397 261 (ei palvelusopimusta) asiakaspalvelu@visma.com
Puhelintuen ollessa suljettuna tukipyynnön voi toimittaa osoitteeseen asiakaspalvelu@visma.com.Kirjallisia tukipyyntöjä käsitellään koko päivän ajan. Yhteistyöterveisin,VismaSovellustuki