cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tervetuloa Visma Econet Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.
Recent topics

Versiossa Visma Monipankkiin lisätty RF-viitteen käsittely sekä pankkiaineistojen käsittelyssä että pankkisiirtojen syötössä. Versio on ladattavissa Lataus-osiossa, jossa myös asennusohje.
2 0
Posted by
Seuraavan helmikuussa julkaistavan Visma liikkuvan työn ratkaisujen (LTR) päivityksen myötä täytyy VLS-aktivointi ottaa käyttöön. Eli helmikuussa julkaistavan paketin päivityksen jälkeen ei Visma LTR enää toimi ilman VLS-aktivointia. Mikäli ette vielä ole VLS-aktivointia ottaneet käyttöön, on se hyvä tehdä mahdollisimman pian. Ohje VLS-aktivoinnin tekemiseksi löytyy LTR:n ohje-valikosta VLS lisensointi.pdf
0 0
Posted by
Millä tavalla maahantuonnin arvonlisävero käsitellään Econetissa jotta se saadaan tulostettua veroilmoitukseen oma-aloitteisista veroista?
3 0
Posted by
Hei, Palvelemme sähköisissä kanavissa normaalisti koko päivän ajan. Yhteistyöterveisin, Visma Sovellustuki
1 0
Posted by
Kysymys: Voiko Econetin ylläpidon loputtua lähettää edelleen verkkolaskuja Maventan kautta? Vastaus: Tuki päättyy myös verkkolaskujen lähetyksen osalta. Mikäli tuleva järjestelmä käyttää myös Maventaa, niin Econetissa on laskujen vastaanotto kytkettävä pois päältä. Tämä tapahtuu tyhjäämällä Visma AutoInvoice -asetuksissa API ja UUID -avainten kentät. Mikäli Maventa-tiliä ei tarvita jatkossa enää ollenkaan, sen voi irtisanoa ilmoittamalla asiasta Econetin tukeen.
0 2
Posted by
Moikka! Visma Communitysta löydät nyt jononäkymä -palvelun jonka avulla voit helposti tarkistaa onko sovellustuen numerossa juuri sillä hetkellä jonoa. Tuotekohtaiseen Jononäkymä -palveluun pääset klikkaamalla Community sivun oikean laidan "Linkit" osiosta jononäkymä -palvelun linkkiä. Anne / Visma sovellustuesta Voit antaa "kehun" tai kirjoittaa kommentin mikäli tästä uutisesta on sinulle hyötyä!
0 0
Posted by
Visma Econet Vuodenvaihdeopas 2018 julkaistu ja löytyy tämän uutisen liitteenä PDF-muodossa.
0 2
Posted by
Miten vaihdan Econetin käyttämän Access-version  
1 0
Posted by
Miten vaihdan Econetin käyttämän Access Runtime -version?
0 0
Posted by
Hei, Ohessa lisätietoa poikkeavista aikatauluista: Viikko 51 maanantaina 18.12 puhelintuki on avoinna klo 14 saakka tiistaina 19.12 puhelintuki on suljettuna klo 11-13 välisen ajan perjantaina 22.12 palvelemme klo 13 saakka Viikko 52 maanantaina 25.12 sekä tiistaina 26.12 sovellustuki on kokonaan suljettuna Toivotamme kaikille asiakkaille oikein mukavaa joulun aikaa! Visma sovellustuki
0 0
Posted by