Minun alueeni
Apu

Päivitetty! Ohjemateriaalia Fivaldi automaatti-integraatioon

24-04-2020 11:18 (Päivitetty 15-09-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 2628 Näytöt

Moveniumin työajanseurantaan tallennetut ja siellä hyväksytyt työaikatiedot on mahdollista siirtää automaattisena tiedonsiirtona Visma Fivaldiin palkanlaskentaa varten. Siirto tapahtuu konekielisesti Web Services –kanavan kautta.

 

 

fivaldi entry.JPG

 

 

 

 

Edellytykset toimivalle integraatiolle:

1. Työntekijänumero Moveniumissa/Entryssä ja Fivaldissa käyttäjän tiedoissa nimellä Ulkoisen järjestelmän tunnus tulee olla samat

2. Jos työaika- ja poissaolotietoja halutaan kohdistaa projektille, on myös projektinumero täsmättävä ohjelmistojen välillä (Fivaldissa nimellä seurantakohde)

3. Palkkalajit (myös poissaololajien palkkalajit) tulee määrittää vastaamaan toisiaan

4. Palkkakaudet on oltava käytössä molemmissa ohjelmistoissa

5. Ohjelmistojen väliset tunnistetiedot on määriteltävä vastaamaan toisiaan Click-on integraatiolla on mahdollista siirtää tietoja Moveniumin/Entryn datan pohjalta (sis. mm. Normaalit tunnit, Päivittäiset ylityöt, Viikottaiset ylityöt, ilta- ja yölisät, päivärahat, kilometrit). Jos integraatioon halutaan liittää esim. TES-tulkintaa, eri dimensioille viemistä tai muuta automaattista laskentaa, on integraatio toteutettava Moveniumin integraatiokonsultin toimesta. Tällaisen integraation toteutusaikataulu ja -hinta määritellään aina tapauskohtaisesti.

 

Kattavat ohjeet integraation käyttöönottoon löydät tästä.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.