Olemme uudistaneet Palkkalajien käsittelyn palveluissamme. Uudistus tuodaan asteittain asiakkaidemme palveluihin. Uudistuksen tarkoitus on monipuolistaa työajan tulkintaa ja helpottaa palkkalajien käsittelyä Visma Entryssä.
Palkkalajit löytyvät jatkossa Asetukset --> Palkanmaksu --> Palkkalajit (aiempi sijainti oli vasemman menun Palkanmaksun alla)
Palkkalajeja voi nyt passivoida, eivätkä ne katoa lopullisesti
Palkkalajit määritellään jatkossa pakollisten työaikatyyppien alle.
Jokaisella palvelulla on oltava vähintään yksi työaikaryhmä ja sen alla työaikatyyppi; kun palkkalajit otetaan käyttöön, muodostaa palvelu automaattisesti oletustyöryhmän ja -työaikaaikatyypin.
Ohjeet palkkalaji 2.0 versioon löydät tästä linkistä.
Mikäli haluat uudet Palkkalajit heti käyttöönne, otathan yhteyttä sovellustukeemme sovellustuki@visma.com
Kesän lähestyessä herää monesti kysymys, miten lomien suunnitteleminen Visma Entryssä onnistuisi näppärästi? Kuinka esihenkilö näkisi helposti alaistensa lomien käytön, kuka milloinkin on aloittamassa lomien pitämisen ja kuinka pitkä olisi toivotun loman kesto? Entä onkohan työvoimaa riittävästi lomakauden yli vastaamaan tarpeelliseen kysyntään?
Vinkkinä neuvon esihenkilöä menemään Entryssä Poissaolot-sivulle ja sieltä välilehdelle Poissaolokalenteri. Tässä näkymässä esihenkilö voi tarkastella esim. omien alaistensa lomapyyntöjä tai pääkäyttäjä voi vaihtoehtoisesti tarkastella jonkun esihenkilön alla olevien käyttäjien lomapyyntöjä. Klikkaamalla poissaolokalenterissa näkyvää merkintää, saat näkyville infoikkunan, joka kertoo enemmän valitusta poissaolomerkinnästä.
Tarkemmin lomien käsittelystä voit lukea tästä käyttövinkistä.
Entryn työajanseurantaan tallennetut ja siellä hyväksytyt työaikatiedot on mahdollista siirtää CSV-tiedostona Visma Novaan palkanlaskentaa varten. Siirto tapahtuu manuaalisestia käyttäjän toimesta, kun tiedosto on luotu Entryn palvelusta.
Edellytykset toimivalle integraatiolle:
1. Työntekijänumero Entryssä ja Novassa käyttäjän tiedoissa nimellä Henkilönumero tulee olla samat
2. Jos työaika- ja poissaolotietoja halutaan kohdistaa projektille, on myös projektinumero täsmättävä ohjelmistojen välillä (Novassa nimellä Projekti)
3. Palkkalajit (myös poissaololajien palkkalajit) tulee määrittää vastaamaan toisiaan
4. Palkkakaudet on oltava käytössä molemmissa ohjelmistoissa Nova CSV- integraatiolla on mahdollista siirtää tietoja Entryn datan pohjalta ( sis. mm. Normaalit tunnit, Päivittäiset ylityöt, Viikottaiset ylityöt, ilta- ja yölisät, päivärahat, kilometrit). Jos integraatioon halutaan liittää esim. TES-tulkintaa, vientiä usealle eri kohdistukselle/dimensiolle tai muuta automaattista laskentaa, on integraatio toteutettava Moveniumin integraatiokonsultin toimesta. Tällaisen integraation toteutusaikataulu ja -hinta määritellään aina tapauskohtaisesti.
Kattavat ohjeet integraation käyttöönottoon löydät tästä.
Entryn työajanseurantaan tallennetut ja siellä hyväksytyt työaikatiedot on mahdollista siirtää automaattisena tiedonsiirtona Visma Netvisoriin palkanlaskentaa varten. Siirto tapahtuu konekielisesti Web Services –kanavan kautta.
Edellytykset toimivalle integraatiolle:
1. Työntekijänumero Entryssä ja Netvisorissa käyttäjän tiedoissa tulee olla samat
2. Jos työaika- ja poissaolotietoja halutaan kohdistaa projektille, on myös projektinumero täsmättävä ohjelmistojen välillä
3. Palkkalajit (myös poissaololajien palkkalajit) tulee määrittää vastaamaan toisiaan
4. Palkkakaudet on oltava käytössä molemmissa ohjelmistoissa
5. Ohjelmistojen väliset tunnistetiedot on määriteltävä vastaamaan toisiaan
6. Netvisorin päästä on sallittava Ohjelmistorajapinta-palvelu Click-on integraatiolla on mahdollista siirtää tietoja Entryn datan pohjalta (sis. mm. Normaalit tunnit, Päivittäiset ylityöt, Viikottaiset ylityöt, ilta- ja yölisät, päivärahat, kilometrit). Jos integraatioon halutaan liittää esim. TES-tulkintaa, eri dimensioille viemistä tai muuta automaattista laskentaa, on integraatio toteutettava Moveniumin integraatiokonsultin toimesta. Tällaisen integraation toteutusaikataulu ja -hinta määritellään aina tapauskohtaisesti.
Kattavat ohjeet integraation käyttöönottoon löydät tästä.