peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Käyttöoikeuksien rajaaminen käyttäjäkohtaisesti

tekijä Jasu Sidoroff

Miksi ei ole näkyvyyttä kaikkiin työmaihin tai käyttäjiin palvelussa? 

1 VASTAUS1
Accepted solution
Jasu Sidoroff
VISMA

tekijä Jasu Sidoroff

Tähän saattaa olla syynä käyttäjätunnuksen takana olevat yksilölliset käyttöoikeusrajoitukset. Käyttäjän tietoihin pääset siirtymään muokkaustilaan Käyttäjät-listauksesta hakemalla työntekijän ja klikkaamalla Kynä-kuvaketta hänen kohdaltaan. Avautuvalta sivulta pääset siirtymään välilehdelle "Käyttöoikeudet", jossa voidaan määrittää työntekijälle näkyvät työmaat ja tehtävät. 

 

kayttooikeudet1.PNG

 

Oletuksena käyttäjillä on aktivoimatta rajoitukset päälle, mutta ne saa asetettua osa-alueittain valitsemalla vivun "Kyllä" asentoon. Tämän jälkeen käyttäjälle näkyvät tietueet siirretään klikkaamalla niitä "Ei oikeuksia nähdä" -valikon alta kertaalleen, jolloin ne siirtyvät "Oikeudet nähdä"-valikkoon. Tämän jälkeen muutos tulee tallentaa vihreällä pohjalla olevalla Tallenna-painikkeella. Mikäli siis rajoitukset on aktivoitu, mutta mitään ei ole siirretty "Oikeudet nähdä"-puolelle, niin käyttäjälle ei ole näkyvyyttä mihinkään tuon osa-alueen tietoon.

 

Toinen vaihtoehto voi olla näkyyden haasteissa voi olla se, että palveluun on otettu käyttöön Ryhmät-toiminto asetuksista (Asetukset - Projektinhallinta - Ryhmät). Tällöin käyttäjät ovat liitettynä omiin ryhmiinsä ja he näkevät vain työmaat, joihin on määritetty heidän oma ryhmänsä. Näin ollen jos työmaan takana ei ole käyttäjän ryhmää merkitty, niin silloin hänen näkymästään ei pääse kyseistä työmaata näkemään.