Minun alueeni
Apu

AutoInvoice-palveluiden avautuminen ja mahdolliset viiveet

22-11-2022 11:35 (Päivitetty 24-11-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 100 Näytöt

Fivaldin AutoInvoice-palvelussa tehdyn rekisteröinnin jälkeen saat välittömästi tiedon kaikista palveluista, jotka on tilattu onnistuneesti. Palvelun viesteissä kerrotaan lisäksi mm. yrityksen verkkolaskuosoite sekä skannauspalveluun liittyvät tiedot. AutoInvoice-tili aktivoidaan sähköpostiin lähetetyn linkin kautta.

Palveluiden avaaminen

Skannauspalvelun avautumisessa sekä Fivaldin laskujen noudon käynnistymisessä on vuorokauden viive. Mikäli siis haluat testata yhteyksiä testilaskuin, tee se vasta vuorokauden jälkeen rekisteröimisestä tai olemassa olevan AutoInvoive-tilin käsin kytkemisestä Fivaldiin.

 

Verkkolaskuosoitteistoon Maventa ilmoittaa yrityksen verkkolaskutiedot automaattisesti, mutta muutoin voit pääosin itse päättää, koska otat eri palvelut käytännössä käyttöön. Esimerkiksi laskujen lähetys on kiinni siitä, minkä välitystavan Fivaldissa valitset laskulle. Skannauspalvelusta toimittajat saavat puolestaan tiedon vasta kun itse ilmoitat heille uudet osoitteet. 

Palvelun käyttö

Aineistojen lähetyksessä lähetys siirtyy ensin Fivaldin Lähetysjonoon ja odottaa noin tunnin verran hylkääkö käyttäjä lähetyksen vai ei. Mikäli käyttäjä ei hylkää lähetystä, lähtee lähetys Lähetysjonosta eteenpäin noin tunnin sisällä. Tulostuspalvelun osalta kaikki AutoInvoice-palveluun saapuneet lähetykset lähetetään eteenpäin massatulostuspalveluun klo 24:00. Massatulostuspalveluun saapuneet lähetykset tulostetaan ja kuoritetaan aamupäivän aikana ja lähetykset luovutetaan postille jaettavaksi eteenpäin vastaanottajalle. Huomioithan, että tässä listatut ajat ovat arvioita, eivätkä välttämättä päde esimerkiksi yleisen vikatilanteen aikana.

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.