Minun alueeni
Apu

Käsiteltävistä ostolaskuista ei tule ilmoitusta sähköpostiin

23-11-2022 07:43 (Päivitetty 23-11-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 119 Näytöt

Varmista ensin, että kyseisen kierrätysryhmän kohdalla on Kierrätysryhmät-rekisterin Perustiedot-välilehdellä valittu ilmoitustavaksi sähköposti, ja että lähettäjä on määritelty:

 

Screenshot_11.jpg

 

Tarkista lisäksi Kierrätysryhmät-välilehdeltä, ettei minkään askeleen/ryhmän/käyttäjän asetuksissa ole sähköpostilähetyksen kielto aktivoituna:

 

Screenshot_12.jpg

 

Huomioi myös, että sekä asetuksiin valitulla ilmoitusten lähettäjällä että niiden vastaanottajilla täytyy olla oikea sähköpostiosoite tallennettuna omiin tietoihinsa käyttäjätunnuksen taakse. Käyttäjien sähköpostiosoitteet määritellään Palvelunhallinnassa pääkäyttäjän toimesta käyttäjätunnusta luotaessa. Mikäli käyttäjän sähköpostiosoite on virheellinen ja kyseessä on Connect-tunnus, pystyy käyttäjä itse muokkaamaan sähköpostiosoitettaan. Tarkempi ohje sähköpostiosoitteen muokkaamiseen löytyy täältä.

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.