Minun alueeni
Apu

Laskujen tulostaminen uudelleen

20-12-2022 14:33 (Päivitetty 20-12-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 203 Näytöt

Fivaldi mahdollistaa laskujen uudelleentulostamisen monella eri tavalla. Yksi paikka, josta onnistuu kätevästi kaikkien laskujen, myös reskontran ulkopuolisten korkolaskujen, uudelleentulostus, on Fivaldi Webin raporttiosio. Laskutuksen raporteista löytyy Fivaldin käytössä olevat laskulomakkeet, joissa halutut laskut (ja korkolaskut) voi tulostaa laskunumerorajauksella. Kyseinen toiminnallisuus mahdollistaa siis myös useamman laskun tulostuksen yhdellä kertaa:

 

ScreenHunter 7030.jpg

 

Laskunumerot voi selvittää esimerkiksi Laskuluettelolta, joka löytyy Myyntireskontran raporteista. Laskun tyyppi -kenttään voi valita tarvittavan laskutyypin (esim. Korkolaskut) ja rajata hakua myös muilla tarvittavilla määrityksillä.

 

Webin raporttien lisäksi laskut voi tulostaa uudelleen siitä laskutusohjelmasta, jossa ne on muodostettukin. Myös Myyntireskontrassa Suoritukset- ja Tiliote-välilehdellä laskunumeroa tuplaklikkaamalla saa näytölle kyseisen laskutulosteen. Kirjanpidossa laskutuloste avautuu "Tositteiden selailu"-välilehdellä kyseisellä laskutositteella "Näytä lasku"-painiketta painamalla.

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.